Цей капусняк з квашеної капусти підкорить смаком: господиня поділилася секретом

Цей капусняк з квашеної капусти підкорить смаком: господиня поділилася секретом

Як зварити капуснякдійсно смачно розповіли на сторінці кулінарного блогу Mykitchen.in.ua.

Для капусняка знадобляться такі інгредієнти: Курка 700г, Картопля 8шт., Квашена капуста 400г (вага без соку), Пшоно 100г, Цибуля 1шт., Морква 1шт., Томатна паста 3 ст.л., Перець чорний горошком 4шт., Перець духмяний горошком 4шт., Лавровий листок 1шт., Сіль, Суміш перців мелена, Зелень.

Перший крок у приготуванні капусняка - Варимо бульйон.

«Для цього шматочки курки ретельно промиваємо під проточною водою. Заливаємо холодною водою та ставимо варити, від моменту закипання варимо 1год (якщо у нас курка) або 1.5год (якщо свинина, телятина...). Коли бульйон закипить знімаємо з нього піну, що періодично утворюється. Поки вариться бульйон, готуємо овочі», - порадила авторка кулінарного блогу.

Для цього спочатку нарізаємо картопю кубиками середнього розміру. Потім необхідно віджати капусту від зайвого соку, заливаємо кип'ятком та залишаємо на 5хв.

Капусту відкидаємо на друшлаг, якщо потрібно, то злегка віджимаємо, нарізаємо.

«Якщо вам подобаються довгі кусочки капусти, то можна і не нарізати», - зазначила фудблогерка.

Капусняк з квашеної капусти.

Далі - пшоно промиваємо холодною водою, цибулю нарізаємо кубиками, а моркву тремо на крупній терці.

Наступний крок -обсмажуємо цибулю з морквою на олії до готовності, додаємо томатну пасту та готуємо ще 5 хвилин під кришкою. Часник і зелень дрібно нарізаємо.

«Коли бульйон готовий, витягуємо м'ясо. Додаємо у бульйон картоплю, даємо закипіти, знімаємо піну. Відразу додаємо капусту та пшоно. Нехай вариться 30 хвилин», - розповіла господиня про хід приготування капусняка.

Капусняк з квашеної капусти.

Потім, якщо потрібно, відділяємо м'ясо з бульйону від кісток.

«Додаємо протушену цибулю, моркву з томатною пастою. А також часник, м'ясо, сіль, спеції та зелень. Хай вариться ще 10-15 хвилин на малому вогні», - зазначила про останній кроки у приготуванні капусняка фудблогерка.

Капусняк смачно подавати зі сметаною.

Салат із пекінської капусти - надшвидкий рецепт.

Леся Нікітюк похвалилася ідеально тонкими млинцями - секрет приготування.

Салат "Чоловічі сльози" - Ольга Сумська розповіла рецепт страви, перед якою ніхто не встоїть.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ