Замість моркви по-корейськи: кулінар дала чудовий рецепт закуски з перцю і баклажанів
Закуска баклажани і перець по-корейськи готується швидко, а стояти у холодильнику може до двох місяців.
Рецептом страви, яка особливо сподобається тим, хто любить моркву по-корейськи і кімчі, поділилася кулінар і авторка блогу «Cooking with love».
Для приготування баклажанів по-корейськи необхідні такі інгредієнти: баклажани 1 кг, болгарський перець 2-3 шт, морква 1 шт, червона цибуля 1-2 шт, часник - 3 великих зубки, петрушка 1 пучок, перець гострий за бажанням, сіль – 1 ст. л., цукор - 2 ст.л, коріандр мелений 1-2 ч.л, олія - 150 мл, оцет 9% 50 мл.
Баклажани необхідно нарізати брусочками, відварити до готовності, відкинути на друшляк.
Моркву натерти на тертці для корейської моркви, а перець нарізати соломкою.
Цибулю ріжемо півкільцями, а часник пропускаємо через прес.
Петрушку необхідно подрібними. Всі інгредієнти перемішуємо. Додати сіль, цукор, коріандр, олію та оцет. За бажанням, додати подрібнений гострий перець.
«Ретельно все перемішати. Перекласти салат в банку або в контейнер. Зберігати в холодильнику. Такий салат стоїть до 2х місяців у холодильнику», - зазначила господиня.
До речі, баклажани - це джерело багатьох корисних речовин, які сприяють здоров'ю людини.
Так, баклажани містять вітаміни групи B, вітамін С, РР та каротин, а також такі необхідні організму мінеральні речовини, як калій, залізо, кальцій, магній, натрій та фосфор.
Рецепт салату з морквою по-корейськи, як у ресторані: ситний і доступний.
Соковита і смачна морква по-корейськи в домашніх умовах - бомба-рецепт.
Супер закуска - найпростіший рецепт моркви по-корейськи без зайвого клопоту.