Завжди з собою: рецепт улюбленого напою Тіни Кароль з двох інгредієнтів
Тіна Кароль так і говорила про нього - "чай для смутку", пише Politeka.net.
За словами Тіни Кароль, цей метод приготування чаю її улюблений.
Є чай, який я люблю. Який у мене з собою на зйомках. Особливо коли мені сумно. Це зелений чай, який вистоє на смаженому рисі», - розповідала Тіна Кароль.
Зазначимо, рисовий чай можна приготувати самому вдома або купити готовий продукт у магазині.
Чай з рисом стимулює травлення, очищує організм від шлаків, тонізує та бадьорить, зміцнює імунітет, насичує організм вітамінами, мінеральними та поживними речовинами.
Готується рисовий чай в домашніх умовах досить просто - необхідно взяти рис (середньозерновий) - 100 грамів і зелений крупнолистовий чай теж 100 грамів.
Необхідна кількість води – 300–500 мл.
Насамперед обсмажуємо рис на сухій сковороді до золотистого кольору. Даємо охолонути і змішуємо з чайним листям.
Далі заливаємо 1-2 чайні ложки суміші водою, температура якої має бути 80-85 °C. Даємо настоятися протягом 3-5 хвилин залежно від бажаної міцності.
У готовий чай можна додати трохи солі – морської чи звичайної.
Подавати такий чай треба гарячим, розливаючи разом із рисовими зернами.
З'їдається одразу – легендарна закуска із простих продуктів від Олени Кравець.
Енергія на весь день – Руслана Лижичко дала рецепт свого чудодійного напою.
Виходить у всіх – дружина Григорія Решетніка дала перевірений рецепт млинців.