Путін має намір завершити війну за один день за допомогою Трампа

Путін має намір завершити війну за один день за допомогою Трампа

Останні заяви нардепа Миколи Княжицького щодо можливих наслідків виборів у США та їх впливу на ситуацію в Україні та Європі викликали серйозні обговорення серед політичних аналітиків та експертів у всьому світі.

Згідно з його заявами, президент Росії Володимир Путін активно працює над тим, щоб створити умови, за яких його колишній американський колега, Дональд Трамп, міг би прийняти рішення про стрімке завершення конфлікту в Україні в користь Російської Федерації.

Зараз Сили оборони України стримують наступ Російської Федерації і мають шанси перемогти ворога, але за підтримки західних партнерів, вважає нардеп Микола Княжицький.

За його словами, українці у разі позбавлення підтримки можуть програти, а тоді Росія неминуче атакує держави східного флангу НАТО, і не факт, що трампівська Америка їх захищатиме.

“Я цей сценарій розцінюю як малоймовірний. Оскільки Трамп непередбачуваний, то він може піти на різні “нестандартні рішення” в міжнародній політиці. І ці рішення можуть суперечити елементарним інтересам США та їх союзників”, — вважає нардеп.

На його думку, переконання Трампа в тому, що завершити російсько-українську війну може одним своїм рішенням, — проблема для нас. Справа у тому, каже нардеп, що насправді Трамп не знає, як це зробити, але переконаний, що спосіб знайдеться, було б тільки бажання. Але проблема в тому, додає політик, що бажання навіть “самого Трампа” для цього недостатньо.

“Успішне голосування у американському Конгресі за допомогу Україні на суму 61 мільярдів доларів стало справжнім шоком для Путіна. Рішення підтримала половина республіканських конгресменів, в Сенаті “за” проголосувало дві третини його республіканських членів. Путін був впевнений, що Трамп повністю контролює Old Great Party (як називають Республіканську партію), а його найбільш віддані прибічники в Конгресі заблокують ухвалення закону про допомогу”, — говорить нардеп.

При цьому він вважає, що сьогодні Росія не може бути впевнена ні в чому, що стосується Трампа і його адміністрації. Ця адміністрація, каже Княжицький, може відкинути безпекову угоду з Україною і переглянути підтримку щодо членства нашої держави в НАТО. А може цього не робити, підтвердивши тим самим, що перемога України, це мета політики і для США.

“І тому Путін поспішає. Він намагається закріпити сьогоднішній стан окупації та отримати для такого рішення згоду України. Путін сподівається, що це стане підставою для Трампа “закінчити війну в один день” і це стимулюватиме подальші переговори. Інших серйозних козирів Путін не бачить ні на фронті, ні в економіці, ні на міжнародній сцені”,, — відзначає нардеп.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Олег Постернак рассказал, почему в ноябре не будет второго Саммита мира

Учителям денег не нашлось: педагогов ошеломили планами

Кого ждут финансовые поступления: гороскоп на 10 октября для всех знаков Зодиака

Российские дроны все ближе к украинским АЭС: катастрофа может произойти в любой момент

Гораздо вкуснее майонеза: рецепт легкого соуса для мяса, рыбы и других блюд

Бесплатное удобрение для огорода: эксперты рассказали, как правильно использовать кофейную гущу

Заставят пройти ВЛК: военнообязанным объяснили срок действия

Шоколадное печенье Брауни из маршмеллоу: Лиза Глинская дала самый простой рецепт

Как получить недовыплаченную пенсию: понадобятся эти документы

Секрет плодородной почвы: какие сидераты сажать осенью на огороде

Как пережить зиму в тепле и с минимальными платежками: простые способы сэкономить на коммуналке

Укрзализныця изменила правила продажи билетов: что нужно знать

«Туман войны рассеялся»: эксперт рассказал, как ВСУ могут пробить позиционный фронт

Защита сада от грызунов осенью: лучшие методы опытных хозяек

Сатана приходил, пока вы спали: какие признаки того, что он навещал вас во сне