У росії зараз складаються умови, як у 1916-17 роках, - військовий експерт про потенційний переворот

У росії зараз складаються умови, як у 1916-17 роках, - військовий експерт про потенційний переворот

Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, за прогнозом Буданова російський наступ може тривати ще десь або до кінця вересня, або до половини вересня, а далі ворог буде вимушений взяти паузу і після цього перегруповуватися. Відповідно, констатує він, в України буде 3-4 місяці для того, щоби підготуватися, і для того, щоби скористатися цим.

«Ну, Україна вже почала цим користатися, і вже проводить контратаки, і вже перехоплює ініціативу там, де може, наприклад, на Курщині. Це важливий момент так само. Тому, думаю, що так буде далі і тривати», - зазначає Олександр Мусієнко.

Окрім того, продовжує він, Буданов чітко сказав, що росію можна і потрібно перемогти військовими, дипломатичними методами, постійним тиском та іншими інструментами. На думку експерта, ключовими якраз є ці інші методи, що це буде, можливо, операції та збільшення кількості ударів по військових об'єктах на території росії.

«І, до речі, сказав пан Буданов про те, що новий Пригожин може з'явитися, він зараз формується в Україні. Ну, звичайно, тому що у росії зараз складаються умови, як у 1916-17 роках, коли це наближається до більшовицького перевороту. І тоді, до речі, був Брусиловський прорив, тоді армія Російської імперії мала певні успіхи у Першій світовій війні, але цей успіх зрештою не врятував Російську імперію від краху», - пояснює Олександр Мусієнко.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Цены на продукты вырастут на 30%: украинцам едва хватит на еду

Снег 7 октября и кислое молоко на лицо: что нужно, а что запрещено делать на Сергея, приметі

Насыщенный на события понедельник: гороскоп для всех знаков Зодиака на 7 октября

"Женщина будет президентом...": известный астролог определил, что ждет Украину зимой

Самые вкусные оладьи из печени: бюджетный рецепт от звезды "Мастер Шеф" Лизы Глинской

Как и когда посадить ежевику осенью саженцами: топ советов от садоводов

Десерт "Лед и огонь": упрощенный рецепт от известного повара, который поразит ваших гостей

Как правильно хранить урожай свеклы зимой: важные советы и секреты от профессионалов

Остановитесь с консервацией, ведь придется выкидывать: сколько можно хранить варенье, соленья и компоты

Чем обработать сад от вредителей осенью: эксперты назвали лучшие методы

Опасная бактерия живет в рыбе и "пожирает людей": женщина осталась без рук и ног после ужина

Цены на топливо изменились: сколько стоит заправить полный бак

Заливной пирог с луком и яйцом: легкий и полезный рецепт от звезды "Мастер Шеф" Лизы Глинской

Для чего используют кондиционер для белья и нужен ли он при стирке: мифы, в которые вы верите

"Придется повышать вдвое": украинские интернет-провайдеры готовят новые тарифы