Канадський фуд-блогер змішав борщ із раменом: український шеф серйозно розкритикував цей експеримент

Канадський фуд-блогер змішав борщ із раменом: український шеф серйозно розкритикував цей експеримент

Канадський фуд-блогер Філіп Лещук висадив у повітря соцмережі своїм незвичайним кулінарним експериментом – борщ-раменом. Він виклав фото цієї страви у себе в соцмережах, і піст відразу став вірусним. Незабаром до обговорення приєдналися не лише користувачі, а й навіть український шеф-кухар.

15 вересня Лещук поділився своєю версією борщу-рамена у Facebook. У пості він описав рецепт:

  • борщовий бульйон,
  • локшина рамен,
  • подвійний копчений бекон,
  • капуста подрібнена,
  • смажені гриби,
  • мариноване бурякове яйце та дегідратований хрін з кропом як прикраса.

Такий незвичайний мікс викликав багато реакцій – від захоплення, особливо серед іноземців, до обурення: мовляв, це вже й не борщ.

Коментар до посту / фото: скриншот Х

Коментар до посту / фото: скриншот Х

Український шеф-кухар Євген Михайленко теж не залишився осторонь. На своїй сторінці в Х він розкритикував ідею з наукового погляду: за його словами, буряк втрачає колір при температурі вище 80°C, а рамен зазвичай подається з бульйоном майже на межі кипіння – близько 95°C. Це означає, що буряки та рамени в одній тарілці просто не можуть нормально співіснувати.

Пост Євгена Михайленко / фото: скриншот Х

Михайленко зазначив, що локшина у томатному бульйоні має право на існування, але це все одно не зробить із страви борщ.

Раніше ми писали, стилісти оголосили осінь без підборів: дербі, леопардові чоботи та байкерські черевики у тренді

Крім того, Знай.ua повідомляв, діти масово бігають на "чотирьох" у масках тварин: батькам пояснили, чи небезпечна квадробіка

Поделиться сюжетом

Последние новости

Выплатят до 2500 гривен: как безработным получить помощь

Время перемен и новых возможностей: гороскоп на 4 октября для всех знаков Зодиака

Кому нельзя верить 4 октября и зачем развешивать чеснок: приметы и запреты на Иерофея Афинского

"Полетит много наших ракет": известный таролог назвал дату крупного наступления Украины

Синабоны от Татьяны Литвиновой: рецепт вкусного творожного десерта

Что и когда нужно сделать на садовом участке в октябре: важные советы от профессионалов

Тушеная капуста в рукаве: простой рецепт с секретным ингредиентом от звезды "Мастер Шеф"

Лучшие дни для посадки: лунный посевной календарь с 4 по 23 октября 2024

Выпустят на пенсию раньше: еще одна категория получила право

Избиение, связанные руки и голод: детские интернаты превратились в ад

Что делать с листьями осенью: топ советов для дачников

Одни заплатят за других: в тарифах назревает коллапс

Идеальный осенний завтрак: рецепт пышных панкейков от победительницы "Мастер Шеф"

Водителям отменяют наказания за нетрезвую езду: как оправдывают алкоголь за рулем

Чем подкормить плодовые деревья в октябре: правила хорошего урожая от садоводов