75 тисяч доларів від благодійників: хто з українців отримає фінансову допомогу

75 тисяч доларів від благодійників: хто з українців отримає фінансову допомогу

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps впроваджує Програму підтримки сільського господарства України, яка спрямована на допомогу фермерам і аграрним підприємствам у відновленні та розвитку їхньої діяльності в умовах війни чи для започаткування власного бізнесу.

За інформацією, розміщеною на офіційному веб-сайті організації, кошти можуть отримати представники малого і середнього бізнесу, а також дрібні фермери та домогосподарства.

фермери

Фінансова підтримка Mercy Corps охоплює дві програми. Перша спрямована на дрібних фермерів та внутрішньо переміщених осіб у деяких областях України. Учасники програми можуть отримати значні гранти для відновлення сільськогосподарської діяльності.

Згідно з умовами, жителі Донецької, Запорізької, Миколаївської, Харківської та Херсонської областей мають можливість взяти участь у програмі, за винятком територій з активними бойовими діями або високим ризиком для життя та бізнесу.

Очікується, що фінансова допомога допоможе домогосподарствам та фермерам відновити або розширити свою сільськогосподарську діяльність, що сприятиме зростанню прибутку сімей.

Сума фінансової допомоги становить близько 3 000 доларів США та виплачується у гривневому еквіваленті за офіційним курсом Національного банку. Проте ця сума може змінюватися залежно від потреб кожного учасника програми.

Щоб стати претендентом на отримання гранту, необхідно зареєструватися на веб-сайті Mercy Corps та подати заявку, відповівши на запитання організаторів. Перший етап реєстрації передбачає лише надання загальної інформації без детального бізнес-плану.

Крім програми для фермерів, Mercy Corps також запускає ініціативу для малого та середнього бізнесу. До участі в цій програмі допускаються компанії, які відповідають таким критеріям:

  • Офіційно зареєстровані та не мають юридичних або правових перешкод для підприємницької діяльності.

  • Можуть забезпечити інвестиції до 50% від суми фінансової допомоги (розмір власного внеску визначається в індивідуальному порядку).

  • Представляють докази пошкоджень бізнесу внаслідок війни та переконливо демонструють потребу у грошовій підтримці для відновлення діяльності.

  • Взаємодіють з домогосподарствами або дрібними фермерами, наприклад, шляхом надання / отримання послуг, постачання / закупівлі ресурсів, реалізації / купівлі фермерських продуктів, забезпечення доступу до ринків збуту тощо.

  • Детально аргументують необхідність отримання фінансової допомоги.

Середній розмір гранту складає 75 000 доларів у гривневому еквіваленті. Заявки на отримання гранту можна подати через спеціальне посилання на веб-сайті організації. Відбір кандидатів відбуватиметься на конкурсній основі після аналізу безпекових ризиків.

Раніше ми повідомляли, що Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"

Поделиться сюжетом

Последние новости

Смертельное ДТП в Черкасской области: легковушка влетела в грузовик

Армия рф готовится к прорыву на Донбассе: военный эксперт рассказал, какие украинские города под угрозой

Ученикам заплатят за успехи в школе: можно получать до 3000 гривен

Быстрый рецепт шакшуки от финалистки "Мастер Шеф": вкусный завтрак за 5 минут

Министр защиты окружающей среды Светлана Гринчук дала большое интервью: российский экоцид, планы восстановления экосистем и цифровизация

Украинцам дают 14 дней: иначе зимовать придется без субсидии

Військовий-зрадник наводив ворожий вогонь на свою бригаду

На Одесщине у мужчины произошол приступ эпилепсии, когда подошли из военкомата: реакция ТЦК

Светлана Гринчук дала большое интервью: оценка убытков, цифровизация окружающей среды, экологическая европовестка

Забрали телефоны, менеджера не пускали: сразу три музыкальных группы забрали в ТЦК, детали скандального инцидента

Когда могут измениться тарифы на электричество: заявление от директора Yasno

КНДР взорвала межкорейские дороги: в Южной Корее объяснили, что это значит

«Вижу только одну проблему с комбатом Ляшко»: Татьяна Черновол вспомнила, как едва не застрелили ее мужа

Лидер группы «Окно Овертона» Илья Касьяненко рассказал, что украинцам пора перестать быть маленькими людьми

Суды отменяют штрафы от ТЦК: какие причины