Держекоінспекція розпочала співпрацю з Асоціацією малих міст України

Держекоінспекція розпочала співпрацю з Асоціацією малих міст України

Державна екологічна інспекція України повідомляє про початок співпраці з Асоціацією малих міст України з метою поглиблення взаємодії з органами місцевого самоврядування. Ця ініціатива спрямована на підвищення екологічної свідомості, роз'яснення важливості дотримання екологічного законодавства та його практичного застосування.

З використанням цифрової комунікаційної платформи "Супермаркет Рішень для громад", представники Держекоінспекції двічі на місяць проводитимуть зум-конференції з органами місцевого самоврядування. Під час цих онлайн-зустрічей будуть обговорюватися актуальні питання про вжиття заходів щодо порушення режиму використання природоохоронних територій, прийняття рішень про передачу в оренду земель водного фонду, здійснення контролю за використанням і охороною вод та відтворенням водних ресурсів, вжиття заходів щодо захисту лісів, здійснення контролю за додержанням природоохоронного законодавства.

Перша така онлайн-конференція, за участю представників органів місцевого самоврядування, відбулася вчора. В онлайн режимі виступили Перший заступник Голови Держекоінспекції Дмитро Заруба таДиректор Департаменту державного екологічного нагляду (контролю) Максим Железняк. Вони презентували тему «Порядок і особливості проведення Держекоінспекцією заходів контролю за здійсненням органами місцевого самоврядування делегованих повноважень органів виконавчої влади», ознайомивши учасників з порядком проведення перевірок за здійсненням органами місцевого самоврядування делегованих повноважень органів виконавчої влади.

Ця співпраця має на меті посилити взаємодію з органами місцевого самоврядування, підвищити рівень екологічної свідомості та дотримання екологічного законодавства, забезпечити громади експертною підтримкою та сприяти обміну досвідом для створення сталого майбутнього.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Три дня на ответ: что должны делать военнообязанные

Почтовая переписка станет дорогим удовольствием: Укрпочта поднимает тарифы на ряд услуг

Астрологи назвали знаки зодиака, которые не дадут сесть на шею: они сразу заметят манипуляции

Новые правила получения отсрочки от мобилизации: ждут тщательные проверки

ВОО «Ассоциация налогоплательщиков Украины» проведена церемония награждения победителей Всеукраинского Рейтинга «Честный налогоплательщик - 2023»

Заказ шел из россии: украинцев задержали после совершения преступления, подробности

ВОО "Ассоциация налогоплательщиков Украины" проведело церемония награждения победителей Всеукраинского Рейтинга "Честный налогоплательщик - 2023"

Кандидатура Тины Кароль вызвала возмущение: в чем причина

Армия рф может готовить наступление на Запорожье: эксперты рассказали, с какими вызовами столкнется Украина

Налоги в Украине могут взлететь: ищут решения

Make Russia small again: Зеленский надел оригинальную футболку

Защитить платежную карту от мошенников: клиентам Сбербанка раскрыли эффективный способ

Украинцам предоставят более 3000 гривен помощи: как получить деньги

Какие цветы можно посадить в октябре на участке, чтобы они успели прижиться: секреты садоводов

Теракт в Турции: возросло количество погибших на оборонном предприятии