Дуже смачно та святково: дружина ведучого "Холостяка" Решетніка дала швидкий рецепт десерту
Христина Решетнік чудова господиня й постійно балує свого зіркового чоловіка та трьох синів різними смаколиками. Іноді дружина Григорія Решетніка ділиться з українцями своїми рецептами.
Цього разу на своїй сторінці в Instagram дружина Григорія Решетніка разом із маленьким синочком показала, як приготувати солодкі ялиночки з листкового тіста, які особливо сподобаються дітям.
"Неймовірно смачні ялиночки з листкового тіста з цукровим маслом та корицею✨🎄 Спойлер: на ранок нічого не залишилось)) Все знищили за один вечір 😂😍", – пише Христина Решетнік.
Для цього рецепту Христина Решетнік бере такі інгредієнти (у розрахунку на 15 штук):
- 1 кг листкового тіста
- 50 г топленого масла
- 4 ст.л. коричневого цукру
- 2 ст.л. кориці
- жовток
- цукрова пудра
Також для приготування нам знадобляться палички для канапе з декором. Наповнення для ялиночок можете обирати на власний смак (нутелла, верення тощо).
Спершу змішуємо розтоплене вершкове масло з цукром і корицею.
Листкове тісто розкачуємо в прямокутник, половину змащуємо сумішшю масла з цукром і корицею, накриваємо другою половиною тіста та знову розкачуємо.
Після цього Христина Решетнік розрізає пласт тіста з начинкою на смужки шириною приблизно 2 см та формує з них ялиночки, як на відео. Нанизуємо ялиночки на палички, викладаємо їх на деко, застелене пергаментом, змащуємо зверху жовтком та відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 12-15 хвилин.
Готові ялиночки притрушуємо цукровою пудрою – і можна подавати.
Краще, ніж омлет: Ольга Сумська поділилася рецептом смакоти на сніданок.
Ніжні і соковиті: Міша Кацурін дав ресторанний рецепт голубців, які можна приготувати вдома.
Смачні салати без майонезу: переможниця "Зважені та щасливі" дала святкові рецепти, гості будуть у захваті.