Ідеальна закуска на Різдво та Новий рік: "Мастер Шеф" Литвинова поділилася оригінальним рецептом
Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова показала рецепт оригінальної гарячої закуски до Різдвяногота Новорічного столу.
"Курка, бекон, камамбер та карамелізована цибуля - несподіване, але дуже гармонійне поєднання смаку та текстур! Ніжний витікаючий сир, соковита курка, ніжна цибуля та хрусткий бекон - це дуже смачно! А виглядає як вишукано!", – радить "Мастер Шеф" Литвинова.
Для цього рецепту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова бере такі інгредієнти:
- бекон - 300 г
- філе куряче - 1 шт
- сіль і перець
- сир камамбер - 100 г
- червона цибуля - 200 г
- вершкове масло - 30 г
- цукор 60 г
- червоне вино 80 г
- сіль - 1/3 ч.л.
"Мастер Шеф" Тетяна Литвинова нарізає цибулю кубиком та тушкує на маслі 7-8 хвилин. Після цього додаємо в пательню вино та цукор та випарюємо до появи карамельного кольору та аромату.
Філе нарізаємо поперек тушки на шматочки товщиною приблизно 2 см та відбиваємо їх тоненько за допомогою молотка, додаємо сіль і перець.
Далі "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова викладає по чотири слайси бекону, аби вийшла зірка, в центр викладає відбитий шматочок курки, а зверху карамелізовану цибулю і шматочок камамберу.
Закручуємо все, як на відео, та закріплюємо зубочистками. Випікати таку закуску треба в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин.
"Смакувати гарячим! Ця частинка Франції на вашому столі зробить Різдвяні та Новорічні свята дійсно святковими!", – додала "Мастер Шеф" Литвинова.