MAX BARSKIH презентував останній довоєнний кліп

MAX BARSKIH презентував останній довоєнний кліп
MAX BARSKIH випустив відео на пісню RICH

MAX BARSKIH презентував кліп на пісню RICH, який традиційно зняв Алан Бадоєв. З кількох причин це виявилася унікальна робота. Vesti.ua були одними з перших, хто побачив цю роботу та поспілкувався з цього приводу з режисером та артистом.

Це один із найяскравіших та найдорожчих кліпів, які знімалися для українських артистів будь-коли. Крім цього відео яскраве, безтурботне та веселе, оскільки знімалося воно перед початком вторгнення РФ в Україну. Згодом Бадоєв відклав роботу над монтажем майже на два роки і лише зараз вирішив змонтувати. І тому є кілька причин.

По-перше, наближається концерт Макса Барських у київському Палаці спорту та публіці треба дати щось нове, щоб був додатковий інтерес до концерту. По-друге, шкода ховати роботу, якщо було витрачено стільки праці та грошей. Алан і Макс відмовилися назвати суму, але обидва стверджують, що це найдорожча робота, як у кліпографії Бадоєва, так і Барських. По-третє, було вирішено використати цей кліп як привід для збору грошей на потреби ЗСУ. За тиждень до прем'єри у столичному кінотеатрі “Оскар” було організовано закритий показ, на який продавалися запрошення, а потім усі зібрані кошти було віддано на благодійність.

Не випадково Алан сказав, що вважає артистам та кліпмейкерам варто дістати із “загашників” усі роботи, які робилися перед самою війною, але не були, зі зрозумілих причин, випущені. Всіх їх можна використовувати як і RICH.

За спогадами Макса зйомки в цьому кліпі для нього були найважчими. І річ зовсім не у перенавантаженні. Хоча було і таке. Кліп знімали три дні на різних локаціях майже цілодобово. Велика складність була в тому, що третього дня співак захворів на COVID-19.

"Температура швидко піднялася до 39 і я почував себе дуже погано", - згадує Макс.

Однак у кліпі цього зовсім не видно. Співак у всіх епізодах виглядає досить бадьоро. Можете самі переконатися у цьому. Частина, де Макс зображує неандертальця, знімалася на третій день.

Незважаючи на те, що кліп яскравий та веселий режисер вирішив зробити його концептуальним та вкласти філософську думку – гроші, це не головне в житті. Тому персонаж Макса проходить у кліпі якусь еволюцію. На початку він з'являється в образі бомжа, якому кидають золоту монету. Після цього починаються перетворення. Він стає єгипетським фараоном, який купається в золоті, потім французьким королем Людовіком і Вовком з Уолл-стріт, який розкидається грошима. А потім, зненацька, перетворюється на неандертальця, який вчепився зубами в золоту кістку. Мовляв, надмірна любов до грошей перетворює нас якщо не на тварину, то на щось близьке до них.

За словами Бадоєва, зняти зараз такий кліп в Україні неможливо. І проблема не в грошах, а в людському ресурсі. Бракує професіоналів.

Я дуже пишаюся цією роботою, бо вона свідчить про те, яке потужне виробництво було у довоєнній Україні. Не їдучи з улюбленого міста, ми могли створювати Голлівуд, Боллівуд і навіть щось більше. 200 осіб три доби працювали над тим, щоб створити гарну історію та подарувати глядачеві свято. Сьогодні такий, на жаль, неможливий. Багато фахівців або виїхали з країни, або на фронті. Але я точно знаю, що все буде відновлено, бо ми дуже талановита нація!” – коментує нову відеороботу Бадоєв.

Читайте також:

Поделиться сюжетом

Последние новости

Поступление в аспирантуру в 2024 году: как не потерять отсрочку от мобилизации

Как перевозить наличные и избежать штрафов при выезде из Украины

Украинцы могут получить деньги за вред жизни и здоровью: выплачивают до миллиона гривен

Илон Маск впервые выступил на митинге Трампа в одном из важнейших штатов

Время еще есть, потому не упустите шанс: рецепт яблочно-сливового повидла на зиму

Гендерный разрыв: президентские выборы поделили американцев, результаты новых опросов

Важно, для выживания: список продуктов на зиму для украинских семей

Вражеские цели сбивали в 14 областях: в Воздушных силах рассказали о последствиях ночной атаки врага

Пенсия в Украине: некоторые пенсионеры получат до 600 гривен доплат

Массового наказания не произошло: штрафы от ТЦК получили единицы, а заплатили еще меньше

Даже консервы теперь позволит себе не каждый: супермаркеты огорошили ценниками

Нежнейший лимонный пирог: простой рецепт от звезды "Мастер Шеф" Лизы Глинской

Настоящая осень: синоптик дал прогноз на новую неделю

Встреча с собственным двойником: новый тренд набирает обороты в соцсетях

"Враг имел 10-кратное преимущество" - защитник Угледара о потере города