Новорічне Dizel Show: як знімали рекордний гумористичний марафон

Новорічне Dizel Show: як знімали рекордний гумористичний марафон
Репортаж Vesti.ua зі зйомок новорічної програми "Дизель шоу"

У новорічну ніч на телеглядачів каналу ICTV-2 чекає справжній гумористичний марафон. Протягом дев'яти годин, починаючи з 19:00, тут йтиме Dizel Show. До нього увійдуть абсолютно нові номери, які знімали коміки протягом двох днів, а також шоу, яке було знято на минулий Новий рік, але так і не потрапило в ефір.

Vesti.ua побували на зйомках і одними з перших перейнялися святковим настроєм.

"Пий, Колю, пий!"

Два дні поспіль "дизелі" по три години знімали новорічне шоу, і треба сказати, що МЦКМ у суботу та неділю був переповнений настільки, що коміки насилу знайшли місця в залі, щоб посадити своїх родичів та друзів. Звісно, у кожного свої переваги в гуморі, і хтось готовий розкритикувати будь-який номер коміків. Але на концерті, де побували Vesti.ua, практично весь зал сміявся, не зупиняючись, і навіть підтримував криками з місць деяких героїв. Зокрема, це було на номері за участю театрального актора Назара Задніпровського. Зважаючи на реакцію зали, це був найсмішніший номер за вечір. Не лише дорослі, а й навіть дитячі голоси кричали акторові: "Пий, Колю, пий!".

Річ у тому, що реприза була присвячена тому, як дружина не дає чоловікові випити горілки до початку святкового застілля. Але трапилося так, що якраз під час їхніх суперечок у квартирі дивним чином почало пропадати світло. Усі в залі почули, як голосно була відкоркована пляшка, після чого з темряви лунав голос дружини: "Колю, я тобі вип'ю!" Тоді зал починав підбадьорювати героя. І так за номер багато разів.

Загалом "дизелі" залишилися вірними собі й не сильно тиснули на актуальність. А якщо це вже робили, то говорили про війну з оптимізмом. Наприклад, за їхніми прогнозами, вже наступного року ми повернемо Крим, а Росія капітулює.

Буде і номер з Лукашенком у виконанні Єгора Крутоголова, який дуже полюбляють фани цього шоу. Хоча фішка не так у ньому, як у двох інших персонажах – лікарі, якого грає Євгеній Сморигін, та спічрайтері білоруського президента у виконанні Дмитра Танковича. Нагадаємо, що обидва вони з Білорусії, тому з особливим смаком тролять у кожному такому номері диктатора. А він у них дуже вразливий – у кожному номері впадає то в кому, то у ступор. І, до речі, Танкович наголосив, що їхні номери стають пророчими.

"Після появи номера, де Лукашенко впав у кому, у нього почалися реальні проблеми зі здоров'ям", – сказав він, представляючи цей номер.

Хоча були й такі номери, які можуть видатися штучними. Зокрема, коли українські прикордонники збили сани із Дідом Морозом. Було відчуття, що гумористів попросили допомогти Міністерству культури розібратися зі старими символами та стереотипами. Цей номер не викликав посмішки усмішок, оскільки тут було більше гасел, ніж жартів.

А в іншому, глядачі посміються з кримської сім'ї, яка підтримує Путіна, людьми, які за годину до Нового року прибігли до пакувальника подарунків, і з багатьох інших обставин, у які потраплять герої шоу. Окрім цього, у новорічну ніч ви почуєте головні хіти цього року від Максима Бородіна, Positiff та гуртів "ТіК" та "Столиця".

Топ-7 жартів новорічного випуску

            Нам подарунки не потрібні – їх подарує НАТО. 

           – Я, що одноразовий?

         – Хочу такий подарунок, щоб гріла всю зиму.

         – Купу дров?

Читайте також:

Поделиться сюжетом

Последние новости

Октябрь 2024 года принесет новые риски и трудности: гороскоп на месяц для всех знаков Зодиака

Отказ от боевой повестки: украинцев предостерегли от суровых последствий

Выгодно ли устанавливать двухзонный счетчик в 2024 году: объяснение облэнерго

"ПриватБанк" требует уплатить долг после кражи с карты: мужчина обратился в киберполицию

Журналистка устроила скандал вокруг батальона, который отказался идти в Угледар

"Знаем, как вы ждали...": озвучена дата премьеры тринадцатого сезона "Холостяка"

Как сделать зиму вкуснее: рецепт фаршированных помидоров с остринкой

Газ подорожает для всех: как новый тариф ударит по кошельку

Нарушение создает опасность: украинцам грозит штраф в размере 680 гривен

"Мир не менялся, моя нежная...": Соловий сама пришла к бывшему Сергею Жадану

Какие деревья обязательно нужно обрезать осенью: полезные лайфхаки

Что делать, когда исчезает свет: ДТЭК назвали главные шаги

Закарпатские вкусы: паштет из фасоли и сушеных грибов, который легко сделать дома

Членство Украины в НАТО и завершение войны: в Financial Times узнали о переговорах

Сирены, обстрелы и сопротивление: разработчики S․T․A․L․K․E․R․ 2 показали, как делали игру во время войны