Щоб не пригоріли: зірка "1+1" Марічка Падалко розкрила секрети популярного смаколика
Телеведуча «1+1» Марічка Падалко розповіла, як зробити так, щоб вафлі не пригоряли і були не тільки смачними, а й гарними.
Так, Марічка Падалко підкреслила на своїй сторінці в Інстаграм, що не змащує вафельні панелі маслом чи олією, адже додає у тісто 180 г розтопленого масла, а цього достатньо, щоб тісто не пригорало.
Крім того, Марічка Падалко перегортає вафлі в процесі випікання, хоча панелі з двох сторін ідентичні.
«Так вафлі випікаються під однаковим тиском і виходять більш рівномірні на вигляд», - пояснила зірка телеканалу «1+1».
Також Марічка Падалко пояснила, що густота тіста залежатиме від того, якої концентрації масло вливається в тісто - добре розтоплене чи не дуже.
«Якщо тісто густе, не кладіть його надто багато у форму. Потім воно почне танути під час приготування і вилізе за її межі», - попередила телеведуча «1+1» Марічка Падалко.
Зазначимо, що подавати вафлі можна з будь-якими начинками і топінгами, посипте цукровою пудрою або шоколадом, додайте фруктів, меду, варення чи ягід. А ще можна зробити їх із червоною рибою, авокадо, кисломолочним сиром, овочами, твердим сиром і зеленню.
Вафлі можна подавати замість хліба, або їсти як окреме блюдо.
Ніколи не пригорять - Марічка Падалко дала досконалий рецепт панкейків.
Салат із пекінської капусти, коли хочеться чогось смачненьке - швидкий рецепт.
Соковите і ніжне - Наталка Денисенко з "Кріпосної" поділилася секретом приготування смачного м'яса.