Швидко та смачно: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт пікантної та лінивої страви з м'ясом
Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова у своєму акаунті в Instagram продемонструвала, як швидко приготувати насичений м'ясний пиріг для тих, хто не бажає багато часу проводити на кухні.
Відмінною особливістю цього рецепту є те, що фарш не розміщується на лаваші шарами; натомість, основою пирога стають рулетики з фаршем, які об'єднуються завдяки спеціальній заливці, зауважує "Мастер Шеф" Литвинова.
Отже, вам знадобиться:
- 3 круглі листи лаваша;
- 750 г фаршу з індички;
- 50 г свіжої кінзи;
- 100 г зеленого лука;
- 1 чайна ложка сушеного часнику;
- 1 чайна ложка чорного перцю;
- 1 чайна ложка паприки;
- 1 чайна ложка солі;
- 1 чайна ложка сухих прованських трав;
- 300 г сметани;
- 3 яйця;
- 200 г моцарелли.
Приготування:
"Мастер Шеф" Литвинова додає, почніть з того, що дрібно наріжте зелену цибулю та кінзу, і додайте їх до фаршу разом із паприкою та часником.
Для заливки об'єднайте сметану, сіль та яйця.
Тонким шаром нанесіть фарш на лаваш, потім згорніть його в рулон і розріжте на шматочки однакової висоти, що підходять для вашої форми, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
Розмістіть їх вертикально та рівномірно залийте заливкою.
"Мастер Шеф" Литвинова ділиться, випікайте пиріг при 180 градусах протягом 30 хвилин, після чого витягніть його з духовки, посипте натертою моцарелою зверху і поверніть назад у духовку на 10-15 хвилин.