Соковита та ароматна: Лілія Ребрик розкрила рецепт ідеальної страви з м'яса

Соковита та ароматна: Лілія Ребрик розкрила рецепт ідеальної страви з м'яса

Рецептом смачної, духм’яної і соковитої буженини з ведучими Лілією Ребрик і Костянтином Октябрським поділився кулінарний експерт і відомий кухар Чаба Бакош.

В ефірі програми «Ранок вдома» на телеканалі "Дім" Чаба Бакош розповів і показав секрети приготування соковитої і апетитної буженини.

Для приготування буженини потрібна свиняча лопатка – 2 кг, цибуля - 2 шт., часник – одна голівка, листочки лаврового листа, перець духмяний (горошок), перець чорний (горошок), перець чорний мелений, сіль, папір для випікання широкий.

Спочатку лопатку треба нашпигувати – робимо надрізи і в кожний вкладаємо зубчик часнику. Посипаємо перцем.

«Буженіну обожнюю! Взагалі, за однією з версій назва буженіна пов’язана з бужанами – народом, який проживав у верхів’ї річки Західний Буг в мав свинину за один з найголовніших продуктів на столі», - зізналася Лілія Ребрик.

Нашпиговане м’ясо також солемо. Сіль і перець мелений натираємо у м’ясо руками.

«Ми використовуємо класичні приправи, а секрет нашої буженіни буде в тому, що ми будемо запікати і томити його більше чотирьох годин», - розповів Чаба Бакош.

Нашпиговане м’ясо викладаємо на папір для запікання, зверху додаємо лаврові листочки і перець (горошок). Також під м’ясо підкладаємо невеличку «подушку» з цибулі, порізаної кільцями, і кількох листочків лаврового листя.

«Так щедро перцю», - зазначила Лілія Ребрик.

Добре загортаємо м’ясо в папір для випічки. Потім ще один подвійний шар «упаковки» - фольга.

Буженіна за цим рецептом випікаєтсья у духовці приблизно чотири години.

«Спочатку сорок хвилин воно буде запікатися на високій температурі, а потім приберемо високу температуру у воно буде запікатись на 120-140 градусів», - пояснив Чаба Бакош Лілії Ребрик і Костянтину.

Результат приготування буженини за цим рецептом буде неймовірно смачним і красивим.

«Боже, як це гарно! Це можна зробити вдома, в домашніх умовах! Це дуже смачно, ідеально! Обов’язково спробуйте приготувати, ви не пошкодуєте», - зазначила Лілія Ребрик, куштуючи буженину за цим рецептом.

Сніданок за 10 хвилин - приголомшливо смачний рецепт від Ольги Сумської.

Хрусткі і соковиті - зірка "Дизель Шоу" показала, як приготувати чебуреки без олії і смаження.

Салат Цезар, як у найсмачнішому ресторані - відомий шеф-кухар розкрив секрети рецепту.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ