"Вийшли нереальні!": Лілія Ребрик розкрила легкий рецепт рум’яних булочок
Дні Лілії Ребрик розписані на місяць вперед. Але Лілія не тільки телеведуча і акторка, а й дружина і мама. Тому зірка має свою колекцію рецептів, якими інколи ділиться зі своїми шанувальниками.
Так, Лілія Ребрик розповіла рецепт булочок бріош. Інгредієнти знадобляться такі: 230 мл молока, 20 г свіжих дріжджів, 2 яйця, 125 г розм'якшеного вершкового масла, 600 г борошна, 70 г цукру, 0.5 ч.л. солі, а також яєчний жовток і 2 ст. л. молока.
Спершу у розігрітому молоці розведіть свіжі дріжджі, потім бийте в мисці масло та яйця. Змішайте з молоком з розведеними дріжджами.
Наступний крок у приготуванні булочок бріош - змішайте борошно з цукром і сіллю у великій мисці та зробіть всередині заглиблення і влийте рідку суміш.
«Виделкою ретельно розмішайте борошняну суміш до однорідності. Замісіть тісто. Залиште його підходити в мисці, накритій харчовою плівкою на 1,5 години», - розповіла Лілія Ребрик про хід приготування.
Потім скатайте кульки і змастіть кожну сумішшю жовтка з молоком. Залиште на присипаній борошном поверхні на 30 хв.
«Вони вийшли нереальні!», - розповідала Лілія Ребрик про результат приготування.
Зазначимо, бріо́ш – це французька солодка булочка з тіста, до складу якого, зазвичай, входять борошно, яйця, масло, цукор, молоко, дріжджі (пивні), сіль. Вирізняє її надзвичайно ніжна пухка текстура та благородна історія, що сягає аж 17 ст. Нерідко в тісто для бріош додають родзинки, фрукти, темний шоколад.
Випікають бріош в попередньо розігрітій до 170 °С духовці протягом 10 хвилин.
Ніхто не відмовиться - Ольга Сумська показала, що приготувати на сніданок.
Як легко та смачно приготувати рибку на свята - Лілія Ребрик дала швидкий рецепт.
Соковита та ароматна - Лілія Ребрикк розкрила рецепт смачної страви з м'яса.