З куркою і сиром: рецепт улюбленого салату Ірини Білик на Новий Рік
Ірина Білик в одному зі своїх інтерв’ю зізнавалася, що останнім часом проводить свята вдома, а готувати вона не тільки любить, а й вміє.
«Я о 6-й ранку заходжу в інтернет, шукаю там нові рецепти. І о 7-й я починаю їх готувати. Всі знають, що я завжди сама накриваю", – розповідала Ірина Білик «Світському життю».
Також Ірина Білик поділилася рецептом салату, який любить готувати на Новий рік.
Для нього знадобляться такі інгредієнти: картопля, копчена курка, цибуля, твердий сир, кукурудза, яйце та трохи майонезу.
За словами Ірини Білик, готувати його дуже просто - натираємо на тертці варену картоплю, копчену курку дрібно ріжемо і викладаємо шарами.
Потім цибулю, консервовану кукурудзу, твердий сир, трохи майонезу та яйце.
Зазначимо, що салат з копченою куркою, кукурудзою та сиром деякі господині роблять у формі вінка, тому рецепт так і називається - "Різдвяниій вінок".
Для його приготування можна використовувати як копчену курку, так і запечену або відварену.
У якості прикраси використовуються помідорі чері, які нагадують ялинкові кульки, і зелень.
Морква по-корейськи, як на базарі - шеф-повар розкрив головні секрети рецепту.
Яке круте поєднання: фіналіст "Мастер Шеф" дав рецепт смачного салату на Новий рік.
Олів'є з секретним інгредієнтом: рецепт легендарного салату по-новому.