Зі щавлем: Ольга Сумська підказала, що приготувати в холодну погоду
Ольга Сумська, коли є час, готує для родини сама і інколи демонструє на своїй сторинці в Інстаграм страви, які в неї вийшли.
Так, нещодавно Ольга Сумська розповіла, як готує суп з фрікадельками. Акторка зазначила, що нічого не смажить, а у киплячу воду кидає мілко порізані цибулину, пару картоплин і морквину. Туди ж Ольга Сумська відправляє фрикадельки.
«До меленого м’яса додаю яйце, спеції сіль», - розповідала Ольга Сумська рецепт свого супу.
Через 10 хвилин Ольга Сумська радить додати білокачанну капусту, броколі і один порізаний помідор. Також Ольга Сумська додає трохи вершкового масла.
«Варимо ще 5 хвилин, вимикаємо плиту і додаємо до супу столову ложку олії», - розповідала Ольга Сумська.
Такий суп акторка радить подавати зі сметаною.
«В холодну пору перше має обов’язково бути в меню», - впевнена Ольга Сумська.
Тому на столі акторки знов перша страва. Телеведуча розповіла на своїй сторінці, що приготувала зелений борщ.
«Зі щавлем», - повідомила Ольга Сумська.
Зазначимо, що зелений борщ із щавлем – один із найбільш смачних і корисних весняно-літніх супів. Однак замість свіжих листочків щавля можна використати консервований і приготувати цю смачну і корисну страву взимку.
Також зелений борщ варять зі шпинатом.
Зелений борщ варять на основі бульйону, який може бути м’ясним або овочевим. Традиційні спеції для борщу – лавровий лист, духмяний перець і сіль.
Салат із пекінської капусти "Вибух вітамінів" - шеф-кухар розкрив секрети рецепту.
Ніжне м'ясо та хрумка скоринка - Наталка Денисенко дала рецепт божественного маринаду.
Замість олів'є - Ольга Сумська розповіла рецепт смачного салату на новорічний стіл.