Зірка "Дизель Шоу" дала рецепт десерту, який підкорює миттєво
Для приготування десерту за рецептом зірки «Дизель Шоу» Юлії Мотрук знадобляться кілька смачних інгредієнтів і дрібка часу.
Отже, для приготування запеченої груши з сиром знадобляться груші, сир (наприклад, камамбер) мед, горішки (кеш’ю) і свіжий розмарин.
Хід приготування дуже простий и швидкий.
«Грушу порізали, почистили, запекли при 200С° - 10хв. Потім поклали сир, полили медом, насипали потовчені горішки. І розмарин, у мене свіжий. Запікаємо 6хв на 180С°(верхній вентилятор. Смачного», - розповідала Юлія Мотрук на своїй сторінці в Інстаграм про хід приготування десерту.
У коментарях до рецепту актрисі також рекомендували спробувати цей десерт з сиром дор блю.
Ці продукти чудово поєднуються між собою, любителям незвичайних поєднань обов'язково сподобається.
Рецепт майже такий самий: грушу помити та розрізати навпіл, вирізати насіння та хвостик.
Деко застилаємо пергаментом. Запекти 15 хв при 200 градусах саму грушу, потім додати сир і запекти ще хвилин 10. Кількість сиру може знадобитися 180-200 г, залежно від розміру груш.
Перед подачею полити медом та посипати мигдальними пластівцями. Кеш’юабо волоським горіхом.
Горіхами можна прикрашати або подрібненими або цілими.
Подавати запечену грушу з сиром можна і як десерт, і як закуску.
Могилевска показала, що тепер їсть, щоб підтримувати фігуру.
Леся Нікітюк показала особливу страву, від якої ніхто не відмовиться.
Булітко з "Дизель Шоу" "розкрила рецепт улюбленої страви.