М'ясо там не потрібне: "Мастер Шеф" Глинська дала рецепт соковитих голубців із грибами
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F1dec4caa4c07ff47442cc1ac4ea427e9.jpg)
Колишня зірка проекту "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська розповіла, як зробити смачні пісні голубці з грибами без рису, за словами кулінара, додати перлову крупу навіть краще.
Інгредієнти:
- 200 г перлової крупи
- 400 г грибів
- 2 цибулини
- 1 велика морква
- 100 г томатної пасти
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
- кріп
- Рослинна олія для смаження
Приготування:
Замочіть перлову крупу на ніч у холодній воді, розповідає "Мастер Шеф" Глинська.
Наріжте гриби дрібними шматочками і обсмажте на олії з сіллю і перцем.
Дрібно наріжте цибулю і натріть моркву на тертці, потім обсмажте на олії з додаванням солі.
Варіть перлову крупу у співвідношенні 1:3 (200 г крупи та 600 мл води) до готовності, додає "Мастер Шеф" Глинська.
Приготуйте листя пекінської капусти: відріжте корінець і розберіть листя, потім залийте окропом, накрийте кришкою і залиште на 10 хвилин.
Змішайте перлову крупу з обсмаженими грибами, половиною смаженої моркви з цибулею, додайте подрібнений кріп. Викладіть начинку на листок пекінської капусти, загорніть її і сформуйте голубці.
Покладіть готові голубці у форму для випікання або каструлю.
Змішайте засмажку з томатною пастою і теплою водою.
Залийте голубці отриманою заправкою, ділиться "Мастер Шеф" Глинська. Випікайте голубці в розігрітій духовці за 185 градусів з конвекцією протягом 40 хвилин.