Ольга Сумська у захваті: смачнющий рецепт незвичайних і легендарних трубочок

Ольга Сумська у захваті: смачнющий рецепт незвичайних і легендарних трубочок

Ольга Сумська спробувала цей незвичайний смаколик в Чехії, пише Politeka.net.

Завітавши до кав’ярня разом із чоловіком Віталієм Борисюком, Ольга Сумська не стрималася і замовила трдло – традиційний чеський смаколик.

Ця солодка трубочка може бути порожньою, але Ольга Сумська не встояла перед наповнючами. Тож трдло для Ольги Сумської зробили з вершками, полуницею і нутелою.

«Це просто фантастика», - розповідала Сумська у захваті.

Такі популярні чеські ласощі, до речі, можна приготувати і вдома.

Для приготування знадобляться такі інгредієнти:

Борошно пшеничне: 500 гр, дріжджі швидкодіючі: 7 гр., вода: 100 мл, молоко: 100 мл., масло вершкове м'яке: 100 гр., цукор: 75 гр, 3 яєчні жовтки але і білки теж знадобляться, сіль, цедра 1 апельсина, ванілін 1 гр, Кориця, а також коричневий цукор для обсипання.

Спочатку треба змішати рідини, підігріти до 30 г, додати жовтки, цукор, 400 г борошна, дріжджі і замісити тісто.

Додати м'яке вершкове масло, ванілін, борошно і сіль, що залишилося, продовжувати замішувати ще 10 хвилин.

Складіть тісто в каструлю і залиште підходити в теплому місці на 1,5 години. Потім тісто обім'яти, додати цедру і ще раз підійти. Потім тісто розділити на 2 частини - кожну розкачати пласт товщиною 0,5 см; трубочки змастити збитим білком, присипати цукром і корицею. Потім нарізаємо смужками по 2 см.

Для формування трдло можна взяти туби з-під паперових рушників, попередньо обгорнувши їх фольгою та пергаментом. Намотуємо смужки внахльост на попередню.

Прокатайте валики, щоб тісто на них стало плоским. Також можна обсипати трубочки подрібненими волоськими горішками.

Візьміть форму для випічки, викладіть на неї валики з тістом таким чином, щоб тісто не торкалося форми.

Випікати трдло необхідно в попередньо розігрітій до 200 г духовці, бажано періодично перевертати випічку для рівномірного приготування, близько 20 хвилин.

Знімаємо трубочки з туби після того, як вони охолонуть.

Навчила Сумська - Віталій Борисюк показав рецепт м'яса, від якого не товстіють.

Нагадаємо також, що Ольга Сумська показала, як звичайне печиво перетворити на легендарний торт.

Також Politeka.net писала, що чоловік Ольги Сумської поділився секретом ідеального пюре по рецепту мами.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ