Ольга Сумська у захваті: смачнющий рецепт незвичайних і легендарних трубочок

Ольга Сумська у захваті: смачнющий рецепт незвичайних і легендарних трубочок

Ольга Сумська спробувала цей незвичайний смаколик в Чехії, пише Politeka.net.

Завітавши до кав’ярня разом із чоловіком Віталієм Борисюком, Ольга Сумська не стрималася і замовила трдло – традиційний чеський смаколик.

Ця солодка трубочка може бути порожньою, але Ольга Сумська не встояла перед наповнючами. Тож трдло для Ольги Сумської зробили з вершками, полуницею і нутелою.

«Це просто фантастика», - розповідала Сумська у захваті.

Такі популярні чеські ласощі, до речі, можна приготувати і вдома.

Для приготування знадобляться такі інгредієнти:

Борошно пшеничне: 500 гр, дріжджі швидкодіючі: 7 гр., вода: 100 мл, молоко: 100 мл., масло вершкове м'яке: 100 гр., цукор: 75 гр, 3 яєчні жовтки але і білки теж знадобляться, сіль, цедра 1 апельсина, ванілін 1 гр, Кориця, а також коричневий цукор для обсипання.

Спочатку треба змішати рідини, підігріти до 30 г, додати жовтки, цукор, 400 г борошна, дріжджі і замісити тісто.

Додати м'яке вершкове масло, ванілін, борошно і сіль, що залишилося, продовжувати замішувати ще 10 хвилин.

Складіть тісто в каструлю і залиште підходити в теплому місці на 1,5 години. Потім тісто обім'яти, додати цедру і ще раз підійти. Потім тісто розділити на 2 частини - кожну розкачати пласт товщиною 0,5 см; трубочки змастити збитим білком, присипати цукром і корицею. Потім нарізаємо смужками по 2 см.

Для формування трдло можна взяти туби з-під паперових рушників, попередньо обгорнувши їх фольгою та пергаментом. Намотуємо смужки внахльост на попередню.

Прокатайте валики, щоб тісто на них стало плоским. Також можна обсипати трубочки подрібненими волоськими горішками.

Візьміть форму для випічки, викладіть на неї валики з тістом таким чином, щоб тісто не торкалося форми.

Випікати трдло необхідно в попередньо розігрітій до 200 г духовці, бажано періодично перевертати випічку для рівномірного приготування, близько 20 хвилин.

Знімаємо трубочки з туби після того, як вони охолонуть.

Навчила Сумська - Віталій Борисюк показав рецепт м'яса, від якого не товстіють.

Нагадаємо також, що Ольга Сумська показала, як звичайне печиво перетворити на легендарний торт.

Також Politeka.net писала, що чоловік Ольги Сумської поділився секретом ідеального пюре по рецепту мами.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ