Оновіть стару класику: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт знаменитого торта з сиром та вишнями

Оновіть стару класику: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт знаменитого торта з сиром та вишнями

Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова запропонувала приготувати найсмачніший, найвідоміший і найулюбленіший, соковитий торт медовик. За словами "Мастер Шеф" Литвиновій, їй подобається такий варіант приготування знаменитого солодкого десерту, оскільки вона додала туди нові нотки.

Для тесту:

  • Яйця - 250 г
  • Цукор - 150 г
  • Мед - 130 г
  • Вершкове масло - 130 г
  • Борошно - 250 г
  • Розпушувач тіста – 5 г
  • Сіль - 0,5 ч.л
  • Жженка - 70 г
  • Цукор - 100 г
  • Сода – 1 ч.л
  • Оцет - 1 ч.л

Для крему:

  • Крем-сир – 300 г
  • Вершки 33% - 600 г
  • Пудра цукрова – 100 г
  • Цедра мандарина - 3-4 шт.
  • Вишня сушеная - 200 г

Для декору:

  • Білий шоколад - 200 г
  • Волоські горіхи - 100 г

Кроки приготування:

тісто:

Розігрійте духовку до 180 градусів.

У глибокій мисці віночком збийте яйця з цукром до утворення пишної маси, додає "Мастер Шеф" Литвинова.

Додайте мед, розмішаний з розпушувачем, олію, палення, цукор, сіль, соду та оцет. Перемішуйте.

Поступово додайте борошно, перемішуючи тісто до отримання однорідної консистенції.

Далі "Мастер Шеф" Литвинова порадила, приготуйте 6 коржів, випікаючи їх у формі діаметром 24 см кожен, по 5-6 хвилин у попередньо розігрітій духовці.

крем:

У глибокій мисці збийте крем-сир і цукрову пудру до гладкості.

Поступово додавайте вершки, продовжуючи збивати, до одержання пишного крему.

"Мастер Шеф" Литвинова радить, додайте цедру мандарину та вишню, заважаючи ложкою.

Декор:

Розтопити білий шоколад.

Волоські горіхи дрібно нарубайте.

Складання торта:

Поставте один корж на тацю або тарілку, намазаний кремом.

Повторіть шаром крему між коржами. Покрийте торт кремом зверху та з боків, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Прикрасьте торт шоколадом та горіхами.

Подання:

Остудіть торт у холодильнику не менше 4 годин.

Подавайте торт "Медовик" чудово охолодженим, нарізаним на порційні шматочки, розповідає Майстер Шеф. Литвинова.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ