Оновіть стару класику: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт знаменитого торта з сиром та вишнями

Оновіть стару класику: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт знаменитого торта з сиром та вишнями

Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова запропонувала приготувати найсмачніший, найвідоміший і найулюбленіший, соковитий торт медовик. За словами "Мастер Шеф" Литвиновій, їй подобається такий варіант приготування знаменитого солодкого десерту, оскільки вона додала туди нові нотки.

Для тесту:

  • Яйця - 250 г
  • Цукор - 150 г
  • Мед - 130 г
  • Вершкове масло - 130 г
  • Борошно - 250 г
  • Розпушувач тіста – 5 г
  • Сіль - 0,5 ч.л
  • Жженка - 70 г
  • Цукор - 100 г
  • Сода – 1 ч.л
  • Оцет - 1 ч.л

Для крему:

  • Крем-сир – 300 г
  • Вершки 33% - 600 г
  • Пудра цукрова – 100 г
  • Цедра мандарина - 3-4 шт.
  • Вишня сушеная - 200 г

Для декору:

  • Білий шоколад - 200 г
  • Волоські горіхи - 100 г

Кроки приготування:

тісто:

Розігрійте духовку до 180 градусів.

У глибокій мисці віночком збийте яйця з цукром до утворення пишної маси, додає "Мастер Шеф" Литвинова.

Додайте мед, розмішаний з розпушувачем, олію, палення, цукор, сіль, соду та оцет. Перемішуйте.

Поступово додайте борошно, перемішуючи тісто до отримання однорідної консистенції.

Далі "Мастер Шеф" Литвинова порадила, приготуйте 6 коржів, випікаючи їх у формі діаметром 24 см кожен, по 5-6 хвилин у попередньо розігрітій духовці.

крем:

У глибокій мисці збийте крем-сир і цукрову пудру до гладкості.

Поступово додавайте вершки, продовжуючи збивати, до одержання пишного крему.

"Мастер Шеф" Литвинова радить, додайте цедру мандарину та вишню, заважаючи ложкою.

Декор:

Розтопити білий шоколад.

Волоські горіхи дрібно нарубайте.

Складання торта:

Поставте один корж на тацю або тарілку, намазаний кремом.

Повторіть шаром крему між коржами. Покрийте торт кремом зверху та з боків, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Прикрасьте торт шоколадом та горіхами.

Подання:

Остудіть торт у холодильнику не менше 4 годин.

Подавайте торт "Медовик" чудово охолодженим, нарізаним на порційні шматочки, розповідає Майстер Шеф. Литвинова.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ