Оновіть стару класику: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт знаменитого торта з сиром та вишнями
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F66ce8e0de3e9349b7b9cae61760d8737.jpg)
Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова запропонувала приготувати найсмачніший, найвідоміший і найулюбленіший, соковитий торт медовик. За словами "Мастер Шеф" Литвиновій, їй подобається такий варіант приготування знаменитого солодкого десерту, оскільки вона додала туди нові нотки.
Для тесту:
- Яйця - 250 г
- Цукор - 150 г
- Мед - 130 г
- Вершкове масло - 130 г
- Борошно - 250 г
- Розпушувач тіста – 5 г
- Сіль - 0,5 ч.л
- Жженка - 70 г
- Цукор - 100 г
- Сода – 1 ч.л
- Оцет - 1 ч.л
Для крему:
- Крем-сир – 300 г
- Вершки 33% - 600 г
- Пудра цукрова – 100 г
- Цедра мандарина - 3-4 шт.
- Вишня сушеная - 200 г
Для декору:
- Білий шоколад - 200 г
- Волоські горіхи - 100 г
Кроки приготування:
тісто:
Розігрійте духовку до 180 градусів.
У глибокій мисці віночком збийте яйця з цукром до утворення пишної маси, додає "Мастер Шеф" Литвинова.
Додайте мед, розмішаний з розпушувачем, олію, палення, цукор, сіль, соду та оцет. Перемішуйте.
Поступово додайте борошно, перемішуючи тісто до отримання однорідної консистенції.
Далі "Мастер Шеф" Литвинова порадила, приготуйте 6 коржів, випікаючи їх у формі діаметром 24 см кожен, по 5-6 хвилин у попередньо розігрітій духовці.
крем:
У глибокій мисці збийте крем-сир і цукрову пудру до гладкості.
Поступово додавайте вершки, продовжуючи збивати, до одержання пишного крему.
"Мастер Шеф" Литвинова радить, додайте цедру мандарину та вишню, заважаючи ложкою.
Декор:
Розтопити білий шоколад.
Волоські горіхи дрібно нарубайте.
Складання торта:
Поставте один корж на тацю або тарілку, намазаний кремом.
Повторіть шаром крему між коржами. Покрийте торт кремом зверху та з боків, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
Прикрасьте торт шоколадом та горіхами.
Подання:
Остудіть торт у холодильнику не менше 4 годин.
Подавайте торт "Медовик" чудово охолодженим, нарізаним на порційні шматочки, розповідає Майстер Шеф. Литвинова.