Потрібно знати цю класику: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт салату Цезар із домашнім соусом
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2Faf053312d2bc4f5e7310cd3bf0863600.jpg)
Зірка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати смачний десерт, який припаде до смаку кожному. Цей салат добре підходить і для легкого перекушування, і для простої вечері.
Інгредієнти:
- Салат Ромен – 200 г
- Куряча грудка – 200 г
- Помідори Черрі – 100 г
- Анчоуси – 40 г
- Яйця перепела – 5 шт.
- Пармезан - 20 гр
- Сухарики – 30 г
Для соусу:
- Анчоуси – 5 г
- Чеснок – 1 зубчик
- Оливкова олія – 80 г
- Пармезан - 20 гр
- Гірчиця - 1 ч.л.
- Вустерширський соус – 10 г
- Яйце – 1 шт.
Інструкції:
Готуємо соус: у блендері змішуємо анчоуси, часник, оливкову олію, пармезан, гірчицю, Вустерширський соус та яйце. Міксуємо до отримання однорідної маси, додає "Мастер Шеф" Литвинова.
Готуємо яйця: варимо перепела яйця протягом 3-4 хвилин. Відкидаємо на крижану воду, очищаємо та нарізаємо.
Обсмажуємо курку: нарізаємо курячі грудки кубиками, обсмажуємо на сковороді до золотистої скоринки.
Збираємо салат: "Мастер Шеф" Литвинова радить, у великій мисці змішуємо листя салату Ромен, нарізані помідори Черрі, обсмажену курку, анчоуси, яйця та сухарики. Поливаємо соусом і обережно перемішуємо.
Подаємо салат, посипаючи зверху тертим пармезаном, додала "Мастер Шеф" Литвинова.