Ідеальна закуска до будь-якої особливої події: суддя "Мастер Шеф" Ярославський дав простий рецепт
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F83c7cbb4b76a03cafd03ac9cc08438b7.jpg)
Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський показав, як приготувати кошики з копченою скумбрією, які прикрасять будь-який святковий стіл.
"Обов’язково зберігайте цей рецепт - це одна з моїх улюблених закусок до будь-якої особливої події. Смаки знайомі, а подача вишукана", — радить "Мастер Шеф" Володимир Ярославський.
Для самих кошиків нам знадобляться:
- тісто філо
- 50г вершкового масла
- 50г води
Для начинки "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере такі інгредієнти:
- 1 скумбрія гарячого копчення
- 3 варених вкруту яйця
- 1/2 зеленого яблука
- 1 невелика цибулина шалот
- 70 г крем-сиру
- зелена цибуля для подачі
"Мастер Шеф" Володимир Ярославський розтоплює вершкове масло та добре розмішує його з водою.
Беремо листок тісто філо, змащуємо його розведеним маслом та накриваємо ще одним листом тіста, притискаємо і видавлюємо пухирці повітря.
За допомогою кільця "Мастер Шеф" Володимир Ярославський вирізає з тіста "кругляки", поміщає їх між двома залізними кошиками та випікає у розігрітій до 165 градусів духовці 12-14 хвилин до румяності. Потім даємо кошикам охолонути.
Копчену скумбрію розбираємо на чисте філе без кісток, додаємо білки варених яєць, очищене від шкірки яблуко, цибулю шалот, крем-сир і добре все перебиваємо блендером до однорідності.
Доводимо начинку до смаку сіллю та перцем, за бажанням можна додати трохи зернової гірчиці для текстури.
В холодні кошики за допомогою кондитерського мішка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський виклалає паштет зі скумбрії, а зверху посипає тертими жовтками та дрібно нарізаною зеленою цибулею.