Не витрачайте гроші на магазинні: "Мастер Шеф" Глінська дала рецепт ідеальних глазурованих сирків

Не витрачайте гроші на магазинні: "Мастер Шеф" Глінська дала рецепт ідеальних глазурованих сирків

Переможниця та екс-суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська розповіла, як у домашніх умовах приготувати ідеальні за складом глазуровані сирки.

"Мастер Шеф" Єлизавета Глінська вирішила приготувати глазуровані сирки з полуничною начинкою. Для цього рецепту беремо:

  • полуниця (свіжа чи морожена) - 140 г
  • крохмаль кукурудзяний - 10 г
  • цукор - 15 г
  • сік лимона - 10 г

Полуницю занурювальним блендером перебиваємо в пюре та змішуємо в сотейнику з соком лимона, цукром і крохмалем. Постійно помішуючи, доводимо суміш до кипіння та проварюємо її ще приблизно 30-40 секунд - крохмаль має заваритися.

Готову начинку "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська переливає в іншу посудину, щоб вона швидко охолола, накриває плівкою "в контакт" і лишає. Коли начинка охолоне, перекладаємо її в кондитерський мішок (насадка не потрібна).

Для приготування сирної маси "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська використовує накі інгредієнти (у розрахунку на 12 сирків масою приблизно по 80 г):

  • сир кисломолочний 5-9% - 700 г
  • пудра цукрова - 100 г
  • ванільний цукор
  • масло вершкове (кімнатної температури) - 100 г

Змішуємо всі інгредієнти та пробиваємо занурювальним блендером до однорідності, і готову сирну масу також викладаємо в кондитерський мішок.

За допомогою харчової плівки "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська формує сирки зі смужкою начинки всередині. Для застигання відправляємо сирки на 2 години в морозилку.

Шоколадна глазур:

  • шоколад чорний - 150 г
  • шоколад молочний - 150 г
  • олія - 2 ст. л.

Розтоплюємо шоколад разом із олією (на паровій бані або просто в мікрохвильовці) – і глазур готова, переливаємо її у високу склянку, щоб було зручніше глазурувати сирки.

Підморожений сирок дістаємо з плівки, наколюємо на шпажку та швидко занурюємо в глазур. Після того, як глазур стане матовою, знімаємо сирок зі шпажки. Глазур доведеться у процесі трішкі підігрівати.

Готові глазуровані сирки лишаємо в холодильнику до розмороження.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ