Удосконалений варіант: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт ніжного штруделю з корицею
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2Fbbd50a7b7a61168e05169fd38c49f0b9.jpg)
Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася, як приготувати яблучний штрудель з горіхами та корією, який замінить звичний старий варіант приготування.
Інгредієнти:
- Листкове дріжджове тісто - 500 г
- Яблука - 600 г
- Цукор - 70 г
- Лікер - 50 гр
- Ванільний цукор - 15 г
- Кориця – 1 ч.л
- Горіхи - 50 років
- Форма 23 см
Приготування:
Підготовка яблук: Наріжте яблука тонкими слайсами і замаринуйте з цукром, лікером, корицею та ваніллю, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.
Розкочування тіста: Розкачайте тісто у прямокутник розміром 40/70 см, підсипаючи борошно, щоб уникнути прилипання.
Укладання начинки: "Мастер Шеф" Литвинова. радить, на одній стороні тіста (сторона 70 см) покладіть 1/3 частину горіхів та яблук у рядок. Потім загорніть тісто, як показано у відео.
Повторення: Поруч покладіть горіхи і яблука, що залишилися, і повторіть процес ще раз.
Поділ на шматочки: Переверніть рулет, потім наріжте його на шматочки завдовжки 5.5-6 см.
Викладання у форму: Викладіть шматочки в силіконову форму з отвором усередині по колу. Випікайте 1:00 при температурі 200 градусів.
Подача: Після випічки переверніть штрудель і подавайте, насолоджуючись з кулькою ванільного морозива, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.