Вийде неймовірно смачно: рецепт львівського сирника від судді "Мастер Шеф" Ярославського
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2Fa16da73a5fb4cc56d3888244c5c8ef5f.jpg)
Цього разу на своїй сторінці в Instagram суддя шоу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський показав, як приготувати неймовірно смачний львівський сирник.
Для цього рецепту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере такі інгредієнти:
- кисломолочний сир 9% (в ідеалі домашній) - 900 г
- сметана - 40 г
- цукор - 150 г
- ванільний цукор - 10 г
- яйця - 4 великих або 5 середніх
- вершкове масло 82.5% - 100 г
- манка - 40 г
- крохмаль - 20 г
- родзинки - 125 г
- цедра лимона
Для глазурі:
- чорний шоколад - 80 г
- молочний шоколад - 80 г
- вершкове масло 82.5% - 70 г
Спершу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський блендером перебиває кисломолочний сир, цукор і яйця до однорідності, далі додає вершкове масло, манку, крохмаль і ще раз добре все перебиває.
Родзинки на одну хвилину заливаємо окропом, а потім зливаємо і даємо стекти зайвій воді. Додаємо до сирної маси родзинки, цедру лимона та перемішуємо.
Готову сирну масу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський викладає в прямокутну форму, застелену пергаментом, і відправляє в розігріту до 180 градусів духовку на 45-50 хвилин. Даємо сирнику охолонути.
Щоб приготувати глазур, "Мастер Шеф" Володимир Ярославський просто розтоплює на водяній бані два види шоколаду разом із вершковим маслом. Коли львівський сирник охолоне, покриваємо його глазурʼю.