Ароматні налисники: кулінар розповіла рецепт, щоб млинці вийшли тонкими і смачними

Ароматні налисники: кулінар розповіла рецепт, щоб млинці вийшли тонкими і смачними

Налисники повинні бути еластичними, тому під час приготування страви можуть бути неприємні сюрпризи. Наприклад, млинці можуть вийти занадто товстими, порватись, прилипнути до пательні.

Щоб цього не трапилося авторка кулінарного каналу «Annet_days» розповіла рецепт налисників з сиром та вишнею.

«Із задоволенням ділюся з Вами деякими моїми секретиками їх приготування», - зазначила фудблогерка.

Налисники з творогом.

Отже, для налисників знадобляться такі інгредієнти - 3 яйця, 1 ст.л. цукру, 1 ст борошна, 1 ст молока, 1 ст окропу, дрібка солі, 2 ст.л. олії. Для начинки 350 г сиру, 1-2 ст.л. сметани
2 ст.л. цукру, 1 ч.л. ванільного цукру, 1 яйце, вишні. Вишню можна замінити на родзинки, курагу або взагалі не додавати нічого.

«Яйця, сіль та цукор розмішати вінчиком. Додати борошно та трошки молока, та добре вимішати вінчиком від грудочок. Влити ще молока, вимішати та мішаючи влити окроп.
Додати олію..», - розповіла хід приготування млинців фудблогерка.

Налисники з творогом.

Кулінар також порадила – після того, як млинець перегорнули, його необхідно зняти з пательні. Адже одна сторона млинця повинна залишитися світлою.

Готуємо начинку – необхідно розтерти сир, додати інші інгредієнти та добре перемішати.

Формуємо налисники з начинкою – на підсмажену сторону нанести 1 ст.л. сирної начинки та викласти вишні. Ягоди можуть бути свіжі, томлені в цукрі або консервовані. Загорнути млинець.

Наступний крок – на пательні необхідно розтопити трошки вершкового масла, викласти млинці та підсмажити до золотавої скоринки, перевернути і знизити температуру, трошки зачекати.

Налисники з творогом.

Потім посипати млинці цукром та полити вершками.

«Можна замінити на сметану з молоком або більш жирні вершки», - зазначила кулінар, показуючи, що використала вершки з 10% жирності.

Протушкувати налисники 5 хв, вимкнути, накрити кришкою та дати настоятися ще хвилин 15.

«Якщо температура смаження буде високою, коли вливаються вершки, то вони згорнуться», - попередила кулінар.

Заливний пиріг з капустою - Ольга Сумська поділилася приголомшливо смачним і простим рецептом.

Ці млинці будуть смачними навіть без начинки - простий і швидкий рецепт від шеф-кухаря.

Млинці вийдуть ідеальними - кулінар поділилася рецептом, від якого у захваті.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ