Ароматні налисники: кулінар розповіла рецепт, щоб млинці вийшли тонкими і смачними

Ароматні налисники: кулінар розповіла рецепт, щоб млинці вийшли тонкими і смачними

Налисники повинні бути еластичними, тому під час приготування страви можуть бути неприємні сюрпризи. Наприклад, млинці можуть вийти занадто товстими, порватись, прилипнути до пательні.

Щоб цього не трапилося авторка кулінарного каналу «Annet_days» розповіла рецепт налисників з сиром та вишнею.

«Із задоволенням ділюся з Вами деякими моїми секретиками їх приготування», - зазначила фудблогерка.

Налисники з творогом.

Отже, для налисників знадобляться такі інгредієнти - 3 яйця, 1 ст.л. цукру, 1 ст борошна, 1 ст молока, 1 ст окропу, дрібка солі, 2 ст.л. олії. Для начинки 350 г сиру, 1-2 ст.л. сметани
2 ст.л. цукру, 1 ч.л. ванільного цукру, 1 яйце, вишні. Вишню можна замінити на родзинки, курагу або взагалі не додавати нічого.

«Яйця, сіль та цукор розмішати вінчиком. Додати борошно та трошки молока, та добре вимішати вінчиком від грудочок. Влити ще молока, вимішати та мішаючи влити окроп.
Додати олію..», - розповіла хід приготування млинців фудблогерка.

Налисники з творогом.

Кулінар також порадила – після того, як млинець перегорнули, його необхідно зняти з пательні. Адже одна сторона млинця повинна залишитися світлою.

Готуємо начинку – необхідно розтерти сир, додати інші інгредієнти та добре перемішати.

Формуємо налисники з начинкою – на підсмажену сторону нанести 1 ст.л. сирної начинки та викласти вишні. Ягоди можуть бути свіжі, томлені в цукрі або консервовані. Загорнути млинець.

Наступний крок – на пательні необхідно розтопити трошки вершкового масла, викласти млинці та підсмажити до золотавої скоринки, перевернути і знизити температуру, трошки зачекати.

Налисники з творогом.

Потім посипати млинці цукром та полити вершками.

«Можна замінити на сметану з молоком або більш жирні вершки», - зазначила кулінар, показуючи, що використала вершки з 10% жирності.

Протушкувати налисники 5 хв, вимкнути, накрити кришкою та дати настоятися ще хвилин 15.

«Якщо температура смаження буде високою, коли вливаються вершки, то вони згорнуться», - попередила кулінар.

Заливний пиріг з капустою - Ольга Сумська поділилася приголомшливо смачним і простим рецептом.

Ці млинці будуть смачними навіть без начинки - простий і швидкий рецепт від шеф-кухаря.

Млинці вийдуть ідеальними - кулінар поділилася рецептом, від якого у захваті.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ