Ароматні налисники: кулінар розповіла рецепт, щоб млинці вийшли тонкими і смачними

Ароматні налисники: кулінар розповіла рецепт, щоб млинці вийшли тонкими і смачними

Налисники повинні бути еластичними, тому під час приготування страви можуть бути неприємні сюрпризи. Наприклад, млинці можуть вийти занадто товстими, порватись, прилипнути до пательні.

Щоб цього не трапилося авторка кулінарного каналу «Annet_days» розповіла рецепт налисників з сиром та вишнею.

«Із задоволенням ділюся з Вами деякими моїми секретиками їх приготування», - зазначила фудблогерка.

Налисники з творогом.

Отже, для налисників знадобляться такі інгредієнти - 3 яйця, 1 ст.л. цукру, 1 ст борошна, 1 ст молока, 1 ст окропу, дрібка солі, 2 ст.л. олії. Для начинки 350 г сиру, 1-2 ст.л. сметани
2 ст.л. цукру, 1 ч.л. ванільного цукру, 1 яйце, вишні. Вишню можна замінити на родзинки, курагу або взагалі не додавати нічого.

«Яйця, сіль та цукор розмішати вінчиком. Додати борошно та трошки молока, та добре вимішати вінчиком від грудочок. Влити ще молока, вимішати та мішаючи влити окроп.
Додати олію..», - розповіла хід приготування млинців фудблогерка.

Налисники з творогом.

Кулінар також порадила – після того, як млинець перегорнули, його необхідно зняти з пательні. Адже одна сторона млинця повинна залишитися світлою.

Готуємо начинку – необхідно розтерти сир, додати інші інгредієнти та добре перемішати.

Формуємо налисники з начинкою – на підсмажену сторону нанести 1 ст.л. сирної начинки та викласти вишні. Ягоди можуть бути свіжі, томлені в цукрі або консервовані. Загорнути млинець.

Наступний крок – на пательні необхідно розтопити трошки вершкового масла, викласти млинці та підсмажити до золотавої скоринки, перевернути і знизити температуру, трошки зачекати.

Налисники з творогом.

Потім посипати млинці цукром та полити вершками.

«Можна замінити на сметану з молоком або більш жирні вершки», - зазначила кулінар, показуючи, що використала вершки з 10% жирності.

Протушкувати налисники 5 хв, вимкнути, накрити кришкою та дати настоятися ще хвилин 15.

«Якщо температура смаження буде високою, коли вливаються вершки, то вони згорнуться», - попередила кулінар.

Заливний пиріг з капустою - Ольга Сумська поділилася приголомшливо смачним і простим рецептом.

Ці млинці будуть смачними навіть без начинки - простий і швидкий рецепт від шеф-кухаря.

Млинці вийдуть ідеальними - кулінар поділилася рецептом, від якого у захваті.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Ароматный пирог с ванильным кремом и ягодной начинкой: популярный рецепт

Как сохранить урожай капусты до весны: хозяйки поделились метода

Нежные шведские булочки: как сделать дома быстро и без проблем

Как защитить урожай и дом от грызунов: лучшие методы огородников

Отмывание денег через интернет: ПриватБанк оставляет клиентов без защиты

Как снизить вред жареного мяса: доктор Комаровский раскрыл элементарные способы

Украину накроет мощная магнитная буря

"Нафтогаз" показал, что делать при ошибочной оплате за газ: как вернуть деньги

Простой рецепт булочек для бургеров от звезды "Мастер Шеф": лучше магазинных

"Мы не хуже Польши": звезда "МастерШефа" Эктор Хименес-Браво назвал главный плюс Украины

Мобилизация женщин неизбежна: эксперты указали, куда будут отправлять служить

Чем подкормить землю осенью, чтобы иметь рекордный урожай в следующем году: уловки хозяев

Нужен ядерный зонтик Соединенных Штатов, - военный эксперт о гарантиях безопасности Украины

Руководитель прокуратуры в 42 года получает 785 000 грн пенсии: разобраться почему – не выходит

Значительная часть украинцев может выйти на пенсию раньше: в ПФУ сообщили, для кого это возможно