Баклажани тепер готую так: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав цікавий рецепт
Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як смачно та оригінально можна приготувати баклажани, а також із яким соусом їх краще подавати.
Для приготування смачних баклажанів "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- баклажани - 3-4 шт.
- арахісова паста або тахіні (кунжутна паста) - 1 ст.л.
- оцет (найкраще підійде винний або рисовий) - 1 ч.л.
- сіль - 0,5 ч.л.
- олія (краще брати кунжутну) - 1 ч.л.
- кунжут для посипки
Для горіхового соусу нам знадобиться:
- арахісова паста - 2 ст.л.
- соєвий соус - 2 ст.л.
- мед - 1 ч.л.
- гострий соус (шрірача) - 1 ч.л.
- кінза - 3 гілочки
- за бажанням можна додати часник, перець чилі або імбир
Баклажани "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво нарізає брусочками. Нарізані баклажани складаємо в миску або в пакет-слайдер, додаємо кунжутну пасту, олію, оцет, сіль і добре все перемішуємо, щоб маринад вкрив кожен шматочок баклажанів.
Після цього кожен брусочок баклажана "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво одним боком обвалює в кунжуті.
Викладаємо баклажани на деко, застелене пергаментом, і відправляємо випікатися в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 20-30 хвилин до готовності, щоб вони стали мʼякими всередині.
Тим часом "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво готує горіховий соус, змішуючи соєвий соус із арахісовою пастою, медом, гострим соусом і дрібно нарізаною кінзою. За бажанням також додаємо подрібнений часник, перець чилі чи імбир.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.