Більше не доведеться купувати: "Мастер Шеф" Литвинова розповіла, як зробити курячу шинку вдома

Більше не доведеться купувати: "Мастер Шеф" Литвинова розповіла, як зробити курячу шинку вдома

Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла в деталях, як приготувати домашню курячу шинку та забути про її покупку у магазинах.

Інгредієнти:

  • 1 кг курячого філе
  • 8 курячих гомілок на кістки (або без кістки 1 кг)
  • 200 г бульйону з кісток (можна використовувати кістковий бульйон з моркви, цибулі та лавра)
  • 1 столова ложка солі (35 г)
  • 1 чайна ложка меленого чорного перцю
  • 2 чайні ложки сушеного часнику
  • 2 столові ложки паприки
  • Пакет для запікання розміром 60 см

Інструкції:

Підготуйте куряче філе та гомілки, обезчистіть їх, якщо необхідно, і помістіть у велику миску, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

В окремому посуді приготуйте бульйон з кісток, моркви, цибулі та лавра. Для цього просто варіть кістки у воді протягом кількох годин, доки не отримаєте ароматний і насичений бульйон.

"Мастер Шеф" Литвинова радить, додайте в миску з курячим м'ясом приготовлений бульйон. Це додасть м'ясу додатковий смак та соковитість.

Додати сіль, чорний перець, сушений часник і паприку в миску з м'ясом. Добре перемішайте, щоб усі спеції поступово покрили м'ясо.

Залишіть м'ясо маринуватися у спеціях та бульйоні протягом кількох годин або краще на ніч, щоб воно насочилося смаком, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.

Перекладіть м'ясо у пакет для запікання. Зауважте кінці пакета, щоб він був щільно закритий.

Розігрійте духовку до 180 градусів за Цельсієм. Помістіть пакет з м'ясом на лист і відправте його в духовку на 1,5-2 години, до готовності.

Після того, як шинка буде готова, остудіть її, а потім наріжте на тонкі скибочки.

"Мастер Шеф" Литвинова радить, подавайте домашню курячу шинку до столу як закуску або основну страву.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Більше не доведеться платити: що переселенцям доступно безкоштовно

Про кого не можна говорити погано 19 жовтня і яких тварин не можна чіпати: прикмети та заборони на Іоанна та Уара

Гороскоп на 19 жовтня: астрологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку

Таки у 2024 все закінчиться? Україна має всі шанси почати переможний шлях у війні з росією

Ліниві роли з крабовими паличками: готуємо вдома за лічені хвилини

П'ять рослин, які потрібно посадити перед морозами: поради для дачників

Ніжний чізкейк без випічки: як зробити десерт із печивом та йогуртом

Як з бадилля помідорів зробити добриво: важливі поради від фермерів

Екс-чиновники піднімають прибуток на охороні "ПриватБанку": мільйони гривень без конкуренції

Як зберегти саджанці троянд до посадки весною: садівники поділились хитрощами

Чоловік прожив все життя з трьома статевими членами: ось, що виявили медики нижче його поясу

Депутат, відомий хабарництвом та крадіжкою пива, пояснив, чому чоловіки ухиляються від армії: "Це провал держави"

Із мʼясом і рисом: зірка "Мастер Шеф" дала рецепт смачнющих фаршированих буряків

Топ-20 горорів останніх два десятки років, від яких навіть найсміливіші "намокнуть"

Як виростити на підвіконні імбир: господині назвали секрети гарного врожаю