Більше не доведеться купувати: "Мастер Шеф" Литвинова розповіла, як зробити курячу шинку вдома

Більше не доведеться купувати: "Мастер Шеф" Литвинова розповіла, як зробити курячу шинку вдома

Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла в деталях, як приготувати домашню курячу шинку та забути про її покупку у магазинах.

Інгредієнти:

  • 1 кг курячого філе
  • 8 курячих гомілок на кістки (або без кістки 1 кг)
  • 200 г бульйону з кісток (можна використовувати кістковий бульйон з моркви, цибулі та лавра)
  • 1 столова ложка солі (35 г)
  • 1 чайна ложка меленого чорного перцю
  • 2 чайні ложки сушеного часнику
  • 2 столові ложки паприки
  • Пакет для запікання розміром 60 см

Інструкції:

Підготуйте куряче філе та гомілки, обезчистіть їх, якщо необхідно, і помістіть у велику миску, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

В окремому посуді приготуйте бульйон з кісток, моркви, цибулі та лавра. Для цього просто варіть кістки у воді протягом кількох годин, доки не отримаєте ароматний і насичений бульйон.

"Мастер Шеф" Литвинова радить, додайте в миску з курячим м'ясом приготовлений бульйон. Це додасть м'ясу додатковий смак та соковитість.

Додати сіль, чорний перець, сушений часник і паприку в миску з м'ясом. Добре перемішайте, щоб усі спеції поступово покрили м'ясо.

Залишіть м'ясо маринуватися у спеціях та бульйоні протягом кількох годин або краще на ніч, щоб воно насочилося смаком, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.

Перекладіть м'ясо у пакет для запікання. Зауважте кінці пакета, щоб він був щільно закритий.

Розігрійте духовку до 180 градусів за Цельсієм. Помістіть пакет з м'ясом на лист і відправте його в духовку на 1,5-2 години, до готовності.

Після того, як шинка буде готова, остудіть її, а потім наріжте на тонкі скибочки.

"Мастер Шеф" Литвинова радить, подавайте домашню курячу шинку до столу як закуску або основну страву.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Пенсионеру дается 10 дней: государство заберет все выплаты

Как поддержать иммунитет осенью: пять здоровых привычек от специалистов

Шторы в офис Кличко, "золотые" квитанции и шредеры: закупающий Киев на фоне войны

Подорожание бензина: эксперты раскрыли, чего ждать

Рецепт идеального львовского сырника от звезды "Мастер Шеф": очень вкусный и нежный

Это не мода - это ошибка: медик объяснил, почему мужчины лысеют

Заморозки до -5: синоптики дали прогноз погоды на выходные

Школы отказываются от уроков патриотического воспитания: что будут делать

Доктор Комаровский объяснил, как бороться с аллергией на холод: простые, но рабочие методы

Хеллоуин-2024: что это за праздник, почему многие связывают его с бесами и главные традиции

За отопление будем платить меньше: украинцы получили хорошие новости о коммуналке перед холодами

Булочки с яблоками за 15 минут: "Мастер Шеф" Хименес-Браво дал простой рецепт

7 лет несчастий не будет: что нужно сделать с разбитым зеркалом, чтоб уберечь себя от беды

Мобилизация женщин и пенсионеров: военный объяснил, что это придется сделать

Больше не придется платить: что переселенцам доступно бесплатно