Бюджетна та дуже смачна начинка: зірка "Мастер Шеф" дала незвичайний рецепт голубців

Бюджетна та дуже смачна начинка: зірка "Мастер Шеф" дала незвичайний рецепт голубців

Цього разу на своїй сторінці в Instagram учасниця "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк показала, як приготувати дуже смачні та незвичайні голубці з квашеною капустою, кукурудзяною крупою та сушеними грибами.

Для цього рецепту зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк бере такі інгредієнти:

  • капуста квашена - 1 голівка
  • рис - 200 г
  • кукурудзяна крупа - 100 г
  • часник - 2 зубчика
  • цибуля - 1 велика
  • гриби сушені - 40 г
  • томатна паста - 1 ст. л. + 70 г (у соус)
  • морква - 1 шт.
  • чебрець, паприка, сіль, перець

Рис та сушені гриби зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк одразу заливає окропом і лишає запарюватись. Моркву натираємо, цибулю та часник дрібно нарізаємо.

На розігрітій пательні з додаванням олії обсмажуємо більшу частину цибулі до золостистості, додаємо терту моркву, сіль і перець на смак і тушкуємо. З грибів зливаємо воду, нарізаємо їх, також додаємо в пательню та ще трохи тушкуємо.

"Відціжуємо рис, змішуємо його з нашою засмажкою, додаємо кукурудзяну крупу (її попередньо теж можна замочувати в окропі), додаємо часник, цибулю (ту частину, що залишилась), приправляємо все паприкою, сіллю, перцем, перемішуємо, додаємо ложку томатної пасти та гарненько все вимішуємо", – пояснює зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк.

Цілу квашену капустину розбираємо на листки. Щоб голубці були маленькими, розрізаємо листки капусти вздовж навпіл, з кожного зрізаємо тверду частину. Залишки капусти викладаємо на дно каструлі, а якій готуватимемо голубці.

На кожен листочок викладаємо приблизно чайну ложку начинки, загортаємо голубці та щільно складаємо в каструлю в декілька шарів.

Щоб приготувати соус, зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк додає до води 70 г томатної пасти, сіль, чебрець, перемішує все та заливає сумішшю голубці.

"Доливаємо в каструлю ще трохи води, щоб вона покрила голубці, накриваємо їх кришкою, меншою за розміром, щоб вона щільно прилягала до голубців, зверху ще накриваємо каструлю кришкою (як на відео) і варимо на малому вогні приблизно 1,5 години", – додала учасниця "Мастер Шеф".

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ