Бюджетна та дуже смачна начинка: зірка "Мастер Шеф" дала незвичайний рецепт голубців

Бюджетна та дуже смачна начинка: зірка "Мастер Шеф" дала незвичайний рецепт голубців

Цього разу на своїй сторінці в Instagram учасниця "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк показала, як приготувати дуже смачні та незвичайні голубці з квашеною капустою, кукурудзяною крупою та сушеними грибами.

Для цього рецепту зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк бере такі інгредієнти:

  • капуста квашена - 1 голівка
  • рис - 200 г
  • кукурудзяна крупа - 100 г
  • часник - 2 зубчика
  • цибуля - 1 велика
  • гриби сушені - 40 г
  • томатна паста - 1 ст. л. + 70 г (у соус)
  • морква - 1 шт.
  • чебрець, паприка, сіль, перець

Рис та сушені гриби зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк одразу заливає окропом і лишає запарюватись. Моркву натираємо, цибулю та часник дрібно нарізаємо.

На розігрітій пательні з додаванням олії обсмажуємо більшу частину цибулі до золостистості, додаємо терту моркву, сіль і перець на смак і тушкуємо. З грибів зливаємо воду, нарізаємо їх, також додаємо в пательню та ще трохи тушкуємо.

"Відціжуємо рис, змішуємо його з нашою засмажкою, додаємо кукурудзяну крупу (її попередньо теж можна замочувати в окропі), додаємо часник, цибулю (ту частину, що залишилась), приправляємо все паприкою, сіллю, перцем, перемішуємо, додаємо ложку томатної пасти та гарненько все вимішуємо", – пояснює зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк.

Цілу квашену капустину розбираємо на листки. Щоб голубці були маленькими, розрізаємо листки капусти вздовж навпіл, з кожного зрізаємо тверду частину. Залишки капусти викладаємо на дно каструлі, а якій готуватимемо голубці.

На кожен листочок викладаємо приблизно чайну ложку начинки, загортаємо голубці та щільно складаємо в каструлю в декілька шарів.

Щоб приготувати соус, зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк додає до води 70 г томатної пасти, сіль, чебрець, перемішує все та заливає сумішшю голубці.

"Доливаємо в каструлю ще трохи води, щоб вона покрила голубці, накриваємо їх кришкою, меншою за розміром, щоб вона щільно прилягала до голубців, зверху ще накриваємо каструлю кришкою (як на відео) і варимо на малому вогні приблизно 1,5 години", – додала учасниця "Мастер Шеф".

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ