Бюджетний десерт до столу: "Мастер Шеф" Мартинівська дала рецепт солодкої закуски
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F75b0fad25b619f737b9aeec4b9545bee.jpg)
Зірка шоу "Майстер Шеф" Ольга Мартиновська запропонувала рецепт солодких закусок, не схожих на звичні вареники чи галушки. "Майстер Шеф" одразу зауважила, що такі пундики добре поєднуються з сиропами чи замороженою полуницею.
Інгредієнти:
- 100 г кисломолочного сиру
- 1 куряче яйце
- 40 г цукру
- Дрібка солі
- 1/4 ч. ложечки соди
- 100-120 г борошна (за потребою)
- Заморожена полуниця
- Додатковий цукор для обсипання
- Олія для обсмажування
Інструкції:
У глибокій мисці змішайте кисломолочний сир, яйце, цукор і дрібку солі. Добре перемішайте вилкою або кутером, ділиться "Мастер Шеф" Мартиновська.
Додайте соду і поступово додайте борошно, замішуючи м'яке та липке тісто. Не перевантажуйте борошно, щоб тісто не стало надто твердим.
"Мастер Шеф" Мартиновська ділиться, розділіть тісто на невеликі порції, формуйте круглі коржики в долонях.
Розтанути полуницю обсипте цукром. Покладіть полуницю в центр кожного коржика і акуратно закривайте їх, добре закріплюючи внизу, щоб уникнути потічок соку в процесі приготування.
Готуйте пундики на пару 6-7 хвилин, поки тісто не підніметься і стане пружним.
Обсмажуйте пундики на сковороді з олією до золотистої кірки, обсипайте додатковим цукром.
Подавайте гарячими та насолоджуйтесь смаком цих ніжних пундиків із полуницею, радить "Мастер Шеф" Мартиновська.