Бюджетно и очень вкусно: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт простой запеканки с капустой и сыром

Бюджетно и очень вкусно: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт простой запеканки с капустой и сыром

Звезда "Мастер Шеф" Татьяна Литвинова поделилась в своем Instagram рецептом вкусной, нежной и богатой витаминами запеканки из капусты. Это блюдо идеально подходит для тех, кто стремится к здоровому и сбалансированному питанию.

Ингредиенты:

  • Капуста – 500 г
  • Яйца – 4 шт.
  • Соль – 1 ч.л.
  • Сметана – 300 г
  • Мука – 3 ст.л.
  • Разрыхлитель – 1 ч.л.
  • Зеленый лук – 15 г
  • Твердый сыр – 200 г
  • Бекон – 100 г
  • Чеснок – 4 зубчика
  • Горчица – 1 ст.л.

Приготовление:

Мелко нашинкуйте капусту, посолите и немного перемешайте. Потом мелко нарежьте бекон и зеленый лук, затем добавьте их к капусте, советует "Мастер Шеф" Литвинова.

В отдельной миске смешайте яйца, сметану, разрыхлитель, выжатый чеснок, горчицу и муку до однородной консистенции.

"Мастер Шеф" Литвинова добавляет, далее перемешайте капусту, бекон и зеленый лук с подготовленной заливкой. Выложите полученную массу в форму.

Натрите моцареллу или другой плавящийся сыр и равномерно распределите его сверху. Накройте форму пергаментной бумагой и отправьте в разогретую до 160 градусов духовку на 1 час, советует "Мастер Шеф" Литвинова.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Ціни на продукти зростуть на 30%: українцям ледь вистачатиме на їжу

Насичений на події понеділок: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 7 жовтня

Сніг 7 жовтня і кисле молоко на обличчя що потрібно, а що заборонено робити на Сергія, примети

"Жінка буде президентом...": відомий астролог визначив, що чекає на Україну взимку

Найсмачніші оладки з печінки: бюджетний рецепт від зірки "Майстер Шеф" Лізи Глинської

Як і коли посадити ожину восени саджанцями: топ порад від садівників

Десерт "Льод та вогонь": спрощений рецепт від відомого кухаря, який вразить ваших гостей

Як правильно зберігати врожай буряків узимку: важливі поради та секрети від професіоналів

Зупиніться з консервацією, адже доведеться викидати: скільки можна зберігати варення, соління та компоти

Чим обробити сад від шкідників восени: експерти назвали кращі методи

Небезпечна бактерія живе в рибі та "пожирає людей": жінка залишилася без рук та ніг після вечері

Ціни на пальне змінилися: скільки коштує заправити повний бак

Заливний пиріг з цибулею та яйцем: легкий та корисний рецепт від зірки "Мастер Шеф" Лізи Глінської

Для чого використовують кондиціонер для білизни і чи потрібен він при пранні: міфи, в які ви вірите

"Доведеться підвищувати вдвічі": українські інтернет-провайдери готують нові тарифи