Бюджетно та швидко: "Мастер Шеф" Глинська дала рецепт салату з серцем та маринованою цибулею
Цього разу на своїй сторінці в Instagram зірка "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська запропонувала рецепт салату з цибулею та солоними огірками. За словами "Мастер Шефа", завдяки правильному маринаду, салат стає дуже смачним та ніжним.
Інгредієнти:
- 500 г яловичого серця (відвареного)
- 1 велика цибулина
- 300 г відвареної картоплі
- 200 г солоних домашніх огірків
- 200 г консервованого горошку
- сіль
- Рослинна олія холодного віджиму (наприклад, оливкова, волоського горіха, авокадо, гарбузове)
Маринад для цибулі:
- 30 мл рослинної олії
- 10 г столового оцту 9%
- 5 г цукру
- сіль
Підготовка цибулі:
Наріжте цибулю тонкими півкільцями.
У глибокій мисці приготуйте маринад, змішавши олію, оцет, цукор і трохи солі. Додайте цибулю, добре перемішайте і залиште маринуватися на 15 хвилин, ділиться "Мастер Шеф" Глинська.
Приготування основних інгредієнтів:
Наріжте відварене яловиче серце, солоні огірки та відварену картоплю соломкою.
Відцідіть та промийте консервований горошок.
Складання салату:
У глибокій мисці з'єднайте нарізані серце, огірки, картоплю та горошок. "Мастер Шеф" Глинська радить, додайте відціджену мариновану цибулю.
Заправка:
Поступово додавайте рослинне масло холодного віджиму на ваш смак.
Посоліть до смаку і акуратно перемішайте, щоб всі інгредієнти добре просочилися.
Подання:
Перекладіть салат на блюдо для подачі. Прикрасьте зеленим горошком зверху. Подавайте салат "Сердечний" на новорічний стіл або інші святкові заходи, додала "Мастер Шеф" Глинська.