Для будь-якого свята: "Мастер Шеф" Глинська дала рецепт соковитого м'ясного рулету зі спеціями

Для будь-якого свята: "Мастер Шеф" Глинська дала рецепт соковитого м'ясного рулету зі спеціями

Цього разу у себе в Instagram переможниця та екс-суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська розкрила секрети приготування соковитого м'ясного рулету.

Інгредієнти:

  • Свиняча грудинка - 2,5-3 кг
  • Головка часнику – 1 шт.
  • Сушений червоний перець чилі - за смаком
  • Соняшникова рафінована олія - ​​4 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком

Приготування:

Виберіть прямокутний шматок свинячої грудинки із чистою шкірою. Промийте його, обсушіть і розріжте вздовж, не доходячи до кінця, щоб вийшов "книжковий" розворот. Ту частину м'яса, яка без шкіри, накрийте харчовою плівкою та добре відбийте кухонним молотком, ділиться "Мастер Шеф" Глинська.

Щедро посоліть м'ясо з усіх боків. В окремій мисці змішайте вичавлений часник, подрібнений перець чилі, чорний мелений перець і олію. Цією сумішшю ретельно змастіть м'ясо з усіх боків.

"Мастер Шеф" Глинська додає, поверніть м'ясо в щільний рулет і обв'яжіть його кулінарним джгутом, щоб рулет тримав форму. Загорніть рулет спочатку у пергамент, потім у фольгу. Залишіть маринуватися в холодильнику на 10-12 годин.

Розігрійте духовку до 180 градусів. Покладіть рулет у форму для запікання та випікайте протягом 3 годин.

Зніміть пергамент і фольгу з рулету і запікайте його за 220 градусів ще 25-30 хвилин, щоб утворилася хрумка скоринка, розповідає "Мастер Шеф" Глинська.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Тарифний нокаут напередодні зими: як зміняться ціни на водопостачання у жовтні

Час нових можливостей та внутрішньої гармонії: гороскоп на 5 жовтня

Кому потрібно одягти срібні каблучки 5 жовтня і як зустріти багатого чоловіка: прикмети заборони на Харитини

"Завершиться навесні": астролог передбачив, у якому році в Україну прийде мир

Ліниві сирні булочки: Тетяна Литвинова дала рецепт швидкої закуски із лаваша

Як підготувати грядки під огірки восени: секрети гарного врожаю від досвідчених фермерів

Ароматні стейки з цвітної капусти: суддя "Мастер Шеф" дала простий рецепт

Як зберегти розсаду суниці до весни: експерти дали поради, як правильно підготуватися до зими

Медіум Анна Атаманова розповіла про нового генсека НАТО і перспективи вступу України: «Є якийсь уже прописаний план»

Для хлопців у вишах введуть нове правило: доведеться пройти кожному

Як виростити петрушку та кріп у квартирі: головні правила та секрети

Страшніше за токсикоманію: соцмережі заполонив новий смертельний тренд серед підлітків

Українцям відключають ліфти: змушують "скидатися" на нові

Простий хліб на заквасці без замісу: "Мастер Шеф" дав легкий та смачний рецепт

Гроші українським студентам у Польщі: хто і скільки може отримати