Для будь-якого свята: "Мастер Шеф" Глинська дала рецепт соковитого м'ясного рулету зі спеціями

Для будь-якого свята: "Мастер Шеф" Глинська дала рецепт соковитого м'ясного рулету зі спеціями

Цього разу у себе в Instagram переможниця та екс-суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська розкрила секрети приготування соковитого м'ясного рулету.

Інгредієнти:

  • Свиняча грудинка - 2,5-3 кг
  • Головка часнику – 1 шт.
  • Сушений червоний перець чилі - за смаком
  • Соняшникова рафінована олія - ​​4 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком

Приготування:

Виберіть прямокутний шматок свинячої грудинки із чистою шкірою. Промийте його, обсушіть і розріжте вздовж, не доходячи до кінця, щоб вийшов "книжковий" розворот. Ту частину м'яса, яка без шкіри, накрийте харчовою плівкою та добре відбийте кухонним молотком, ділиться "Мастер Шеф" Глинська.

Щедро посоліть м'ясо з усіх боків. В окремій мисці змішайте вичавлений часник, подрібнений перець чилі, чорний мелений перець і олію. Цією сумішшю ретельно змастіть м'ясо з усіх боків.

"Мастер Шеф" Глинська додає, поверніть м'ясо в щільний рулет і обв'яжіть його кулінарним джгутом, щоб рулет тримав форму. Загорніть рулет спочатку у пергамент, потім у фольгу. Залишіть маринуватися в холодильнику на 10-12 годин.

Розігрійте духовку до 180 градусів. Покладіть рулет у форму для запікання та випікайте протягом 3 годин.

Зніміть пергамент і фольгу з рулету і запікайте його за 220 градусів ще 25-30 хвилин, щоб утворилася хрумка скоринка, розповідає "Мастер Шеф" Глинська.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Утепляем дом с помощью аэрогелей и волокон конопли: как повысить комфорт и снизить счета за коммуналку

Зарплаты украинцев уменьшатся: выссчитают в октябре задним числом

Заменят магазинные десерты: "Мастер Шеф" рецепт вкусных домашних конфет с кофе

25-летняя блондинка всего за неделю переспала с сотней студентов и их отцами: рекорд побит

В Украину пришла настоящая осень: синоптики назвали области, в которых будет больше осадков

Война станет ещё больше "делом бедных": без шанса на бронь и поддержку

Время сажать пионы: опытные садоводы рассказали, почему стоит сделать это именно осенью

Проверьте обязательно: что должно быть указано на ценнике на продукт

Октябрьский удар по кошельку: свет, газ, вода и мусор – сколько придется заплатить

Рецепт шакшуки от звезды «МастерШеф» Татьяны Литвиновой: получается просто непревзойденным

Придется привыкать: водителям приготовили много сюрпризов в страховании авто

Касается всех владельцев карточек "Ощадбанка": важные изменения

Тарифный нокаут в канун зимы: как изменятся цены на водоснабжение в октябре

Время новых возможностей и внутренней гармонии: гороскоп на 5 октября

Кому нужно надеть серебрянные кольца 5 октября и как встретить богатого мужчину: приметы запреты на Харитины