Доступно і просто: рецепт іспанського бюджетного крем-супу з овочами
Цей суп - проста і смачна страва, яка чудово підходить для сімейних вечерь.
На цей раз food-стиліст та експерт з кулінарії my_happyfood помітив в Інстаграм, приготований з доступних інгредієнтів, суп здивує дуже ніжним смаком. текстурою та яскравим смаком.
Інгредієнти на 4 порції:
- 1 цибулина, дрібно нарізана
- 1 середня морква, нарізана тонко
- 1 перець, нарізаний
- 2-3 картоплини, нарізані кубиком (опціонально)
- 200 г печериць, нарізаних слайсами
- 3 ст.л. оливкового масла
- 1 ч.л. перець
- 1 ч.л. орегано
- 2 зубчики часнику, подрібнити
- Сіль, перець за смаком
- 1 л овочевого бульйону
- Пучок шпинату
- 1 ст. томатної пасти
- 200 мл жирних вершків
Приготування:
Розігрійте масло в каструлі, додайте цибулю, моркву, перець і тушкуйте 4-5 хвилин, поки овочі не пропаряться і не стануть м'якше.
Додайте томатну пасту, гриби, картопля, часник та прянощі, продовжуйте готувати, помішуючи, ще 5 хвилин.
Влийте овочевий бульйон, доведіть до кипіння та варіть на середньому вогні 12-15 хвилин під кришкою.
Додати шпинат і варити ще 2 хвилини. Потім влийте вершки та готуйте ще хвилину.
Подавайте суп із зеленню та підсушеним хлібом.