Є секретний інгредієнт: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт нереально смачних і соковитих реберець

Є секретний інгредієнт: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт нереально смачних і соковитих реберець

На своїй сторінці в Instagram зірка шоу "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський показав, як приготувати найсмачніші свинячі реберця.

"Соковиті, розкішні, з індивідуальним смаком, зберігайте ідеальний рецепт, який стане справжнім шедевром вашого столу", – радить зірка "Мастер Шеф" Пава.

Для цього рецепту переможець "Мастер Шеф" бере такі інгредієнти:

  • ребра - 1.5 кг
  • копчена паприка - 1/2 ч.л.
  • сухий часник - 1/2 ч.л.
  • коріандр мелений - 1/2 ч.л.
  • улюблені спеції для свинини - 1 ч.л.
  • чилі - 1/2 ч.л.
  • сіль - 2 ч.л.
  • соєвий соус - 3 ст.л.
  • гірчиця - 1 ч.л.
  • мед - 3 ст.л.
  • ананас - 1 середній

Спершу переможець "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський змішує всі сухі спеції (сіль, копчену паприку, сухий часник, коріандр та ін.). Робимо глазур, змішуючи соєвий соус, гірчицю та 1 ст.л. меду.

Маринуємо ребра, спершу змащуючи їх глазурʼю з усіх боків, а потім присипаючи сумішшю сухих спецій.

Ананас зірка "Мастер Шеф" чистить від шкірки, не розрізаючи його та не відрізаючи верхівку. Змащуємо ананас 2 ст.л. меду та трішки посипаємо перцем чилі.

Ставимо ананас по центру дека, а навколо нього викладаємо ребра, як на відео. Відправляємо реберця в заздалегідь розігріту до 160 градусів духовку та готуємо 1.5 години. Після цього знімаємо фольгу, збільшуємо температуру до 200 градусів та запікаємо реберця ще приблизно 15-20 хвилин, щоб утворилася гарна скоринка.

Поділитися сюжетом

Останні новини

З чим у жодному разі не можна змішувати золу і як вона впливає на ґрунт, поради досвідчених городників

ЗСУ виходять на фінальний етап Курської операції: військовий експерт розповів про три основні цілі настання

Туреччина таємно згорнула військовий експорт до РФ

Школярам спростили навчання: оцінюватимуть за новими правилами

Доведеться сплачувати 34 тисячі штрафу: українцям готують нове покарання

Буде не лише гарнір: ціни на популярне м’ясо порадують гаманці

Російські війська проривають оборону Часового Яру: експерт розповів, які міста під загрозою

У ЗСУ розповіли про план наступу росіян на Харківщині

Військовий запропонував впровадити "чергу на фронт": як має змінитися служба у ЗСУ

Як закрити баклажани на зиму: досвідчена господиня дала перевірений рецепт

Звинувачені у зґвалтуванні дівчинки хочуть піти у ЗСУ, щоб уникнути в'язниці

Засуньте сіль у шкарпетки і смердіти не буде: чому цей спосіб такий гарний і як його використовувати

Чергове розкрадання виявили в Україні: бюджет втратив 1,6 мільйона

В Україні вперше з лютого 2022 дозволили авіарейси до Європи

Обіцяні 17% не додадуть радості: як насправді зміняться пенсії у 2025 році