Фірмовий рецепт: зірка "Мастер Шеф" показала, як приготувати найсмачніші реберця та гарнір до них

Фірмовий рецепт: зірка "Мастер Шеф" показала, як приготувати найсмачніші реберця та гарнір до них

Цього разу учасниця "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк показала, як приготувати смачнющі телячі ребра з овочевим гарніром і фірмовим соусом.

Для приготування реберець зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк бере такі інгредієнти:

  • ребра телячі - 1 кг
  • соус ВВQ
  • вершкове масло
  • сіль, перець, паприка
  • соус ворчестер
  • цвітна капуста
  • батат
  • болгарський перець
  • печериці
  • синя цибуля
  • кукурудза варена

Для маринаду:

  • соєвий соус - 50 мл
  • ворчестер - 10 г
  • паприка солодка - 10 г
  • суміш перців - 2 г
  • мед - 20 г
  • оцет бальзамічний - 5 г
  • сіль - 5 г
  • гірчиця американська - 15 г
  • гірчиця французька - 15 г

Спершу зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк готує маринад, просто змішуючи всі інгредієнти. Змащуємо ребра маринадом і залишаємо їх маринуватись на ніч у холодильнику.

Наступного дня викладаємо ребра в деко, заливаємо до половини водою, накриваємо фольгою та відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку з конвекцією на 2-2,5 години.

Батат зірка "Мастер Шеф" чистить, нарізає соломкою, додає сіль, перець, змащує маслом, загортає в фольгу та відправляє в духовку.

Цвітну капусту ріжемо на стейки, змащуємо сумішшю вершкового масла з ворчестером, паприкою, сіллю та перцем, трішки обсмажуємо на пательні з обох боків, а потім теж відправляємо в духовку.

Болгарський перець і цибулю ріжемо великими шматками, кукурудзу розрізаємо на 4 частини, беремо цілі печериці, маринуємо все в соєвому соусі та смажимо на грилі.

Через дві години після початку запікання ребер зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк перевіряє їх на мʼякість. Якщо тверді – то запікаємо ще. Якщо достатньо мʼякі – змащуємо соусом BBQ та запікаємо ще приблизно 10 хвилин.

Готові ребра подаємо разом із овочевим гарніром.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Тарифи на комуналку: наскільки подорожчає життя українців у 2025 році

Дмитро Кулеба вперше розкрив справжню причину звільнення Пристайка з посади посла в Британії

Картки перестануть працювати: Monobank попередив українців про важливе нововведення у 2025 році

Досі не вірите в карти Таро? Як це працює і хто може ними користуватися

Готові воювати на боці РФ: у мережі спливло листування венесуельців та росіян

Найпростіший рецепт сирників за 5 хвилин: вийдуть з першого разу, господині поділилися секретом

Пенсії зростуть у два етапи: чи відчують українці підвищення виплат через інфляцію

Зеленський поставив крапку у чутках про звільнення Буданова

«Ні в якому разі не веселитися, бо війна йде»: військовий психолог попередив про наслідки "самонакруту"

Війна і культура: Ольга Рутковська розповіла, як російська агресія змінила українців

У Краматорську біля житлового будинку підірвали авто

Трудовий стаж не зарахують: хто може залишитись без пенсії попри багаторічну працю

Рецепт домашнього тирамісу від переможниці "Мастер Шеф": смачно, як у ресторані

«Використали зміну погоди на свою користь»: в 24 ОМБр прокоментували ситуацію біля Часового Яру

Збій в системі продажу квитків на потяги Укрзалізниці: яка ситуація наразі