Фірмовий рецепт: зірка "Мастер Шеф" показала, як приготувати найсмачніші реберця та гарнір до них

Фірмовий рецепт: зірка "Мастер Шеф" показала, як приготувати найсмачніші реберця та гарнір до них

Цього разу учасниця "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк показала, як приготувати смачнющі телячі ребра з овочевим гарніром і фірмовим соусом.

Для приготування реберець зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк бере такі інгредієнти:

  • ребра телячі - 1 кг
  • соус ВВQ
  • вершкове масло
  • сіль, перець, паприка
  • соус ворчестер
  • цвітна капуста
  • батат
  • болгарський перець
  • печериці
  • синя цибуля
  • кукурудза варена

Для маринаду:

  • соєвий соус - 50 мл
  • ворчестер - 10 г
  • паприка солодка - 10 г
  • суміш перців - 2 г
  • мед - 20 г
  • оцет бальзамічний - 5 г
  • сіль - 5 г
  • гірчиця американська - 15 г
  • гірчиця французька - 15 г

Спершу зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк готує маринад, просто змішуючи всі інгредієнти. Змащуємо ребра маринадом і залишаємо їх маринуватись на ніч у холодильнику.

Наступного дня викладаємо ребра в деко, заливаємо до половини водою, накриваємо фольгою та відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку з конвекцією на 2-2,5 години.

Батат зірка "Мастер Шеф" чистить, нарізає соломкою, додає сіль, перець, змащує маслом, загортає в фольгу та відправляє в духовку.

Цвітну капусту ріжемо на стейки, змащуємо сумішшю вершкового масла з ворчестером, паприкою, сіллю та перцем, трішки обсмажуємо на пательні з обох боків, а потім теж відправляємо в духовку.

Болгарський перець і цибулю ріжемо великими шматками, кукурудзу розрізаємо на 4 частини, беремо цілі печериці, маринуємо все в соєвому соусі та смажимо на грилі.

Через дві години після початку запікання ребер зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк перевіряє їх на мʼякість. Якщо тверді – то запікаємо ще. Якщо достатньо мʼякі – змащуємо соусом BBQ та запікаємо ще приблизно 10 хвилин.

Готові ребра подаємо разом із овочевим гарніром.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Конфеты без вреда для фигуры: победительница "Зважені та щасливі" дала простой рецепт

Такси заработают в комендантский час: что известно

ООН обнародовала впечатляющий масштаб сокращения населения Украины

"Начинаются реалии": боец ВСУ рассказал о потере надежды среди военных

«Брони» от мобилизации не будет: в чем дело и надолго ли

Первый заместитель Министра Елена Крамаренко: Война нанесла ущерб окружающей среде на триллионы гривен

В Запорожье открыли «Дерево памяти» – мемориал, посвященный павшим защитникам

Резина начнет "дубеть" уже скоро: когда украинцам нужно "переобуть" машины на зимние шины

Доктор Комаровский рассказал, что делать, если синяки появляются без причины: как решить проблему

Елена Бюн рассказала, что будет с российскими военными преступниками: «Образно кирпич на голову»

ТЦК начали работать по-другому: как сейчас проходят проверки на улицах

Александр Мусиенко рассказал, действительно ли Трамп ударит по москве, несмотря на хорошие отношения с путиным

Ассоциация ритейлеров Украины предупредила правительство об опасных последствиях приостановления бронирования

Как быстро приготовить панкейки: самый бюджетный рецепт

"Нафтогаз" предупредил владельцев газовых котлов: сделать обязательно