Гороховий суп вийде нереально смачним: "Мастер Шеф" Глінська розкрила фірмовий рецепт

Гороховий суп вийде нереально смачним: "Мастер Шеф" Глінська розкрила фірмовий рецепт

На своїй сторінці в Instagram колишня зірка кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська поділилася рецептом неймовірно смачного горохового супу.

"Мастер Шеф" Єлизавета Глінська готує гороховий суп із галушками, одразу велику каструлю приблизно 5 л. Для приготування горохового супу нам знадобляться такі інгредієнти:

  • горох колотий - 500 г
  • морква - 1 велика
  • цибуля - 2 середні
  • копчені ребра - 400-500 г (або один копчений курячий окіст)
  • картопля- 3-4 шт.
  • вода
  • сіль - на смак
  • свіжий кріп

Для галушок "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська бере:

  • яйце - 1 шт.
  • сметана - 50 г
  • борошно - 60 г
  • сіль - на смак

Горох "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська з вечора замочує в холодній воді, а вранці його готує – тоді він ідеально розвариться.

Попередньо підготований горох заливаємо холодною водою, додаємо цілу очищену морквину, а також сіль. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння та варимо на малому вогні, збираючи піну.

Далі додаємо або нарізані реберця, або нарізаний невеликими шматочками окіст. Також додаємо дрібно нарізану цибулю та варимо протягом 30-40 хвилин. Після цього "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська додає в суп картоплю та варить до її готовності. Відварену моркву дістаємо, натираємо на дрібній тертці та повертаємо в суп.

Щоб приготувати галушки, "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська просто змішує яйце зі сметаною, борошно і сіллю, а потім маленькою ложкою поступово додає тісто в суп. Варимо буквально 2-3 хвилини, щоб всі галушки спливли. У кінці додаємо дрібно нарізаний кріп і за необхідності доводимо до смаку сіллю.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Доведеться віддати 270 грн за кіло: супермаркети оновили ціни на свинячий ошийок, грудинку та шашлик

Емоційний підйом та фінансові питання: астрологічний прогноз на 12 жовтня для всіх знаків Зодіаку

Чому 12 жовтня не можна запитувати "хто там?" і треба боятися зорепадів: прикмети та заборони на Андроніка

"До кінця...": відома тарологиня "побачила", що чекає на Україну на фронті перед морозами

Равлики з лавашу з сиром: незвичайний рецепт для ситної вечері, відео

Виїзд чоловіків за кордон: які документи потрібні

Як правильно посадити петрушку в жовтні: секрети раннього врожаю

Штрафи за тонування: що українцям потрібно знати про "неправильне" скло

Корисний овочевий салат до будь-якого столу: смачно, яскраво та поживно

У ваших кишенях може бути скарб: за 10 копійок можна отримати десятки тисяч гривень

Чим і як правильно підгодувати ґрунт восени: щедрий врожай гарантовано

Тарифи на тепло: кому можуть перерахувати платіжку

Як діти на тривалому лікуванні в Україні можуть продовжувати навчання: поради та програми

Анна Атаманова розповіла, чому насправді перенесли «Рамштайн»: «Є багато моментів, які…»

Чим підживити малину в жовтні, щоб мати гарантований врожай: хитрощі садівників