Гороховий суп вийде нереально смачним: "Мастер Шеф" Глінська розкрила фірмовий рецепт

Гороховий суп вийде нереально смачним: "Мастер Шеф" Глінська розкрила фірмовий рецепт

На своїй сторінці в Instagram колишня зірка кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська поділилася рецептом неймовірно смачного горохового супу.

"Мастер Шеф" Єлизавета Глінська готує гороховий суп із галушками, одразу велику каструлю приблизно 5 л. Для приготування горохового супу нам знадобляться такі інгредієнти:

  • горох колотий - 500 г
  • морква - 1 велика
  • цибуля - 2 середні
  • копчені ребра - 400-500 г (або один копчений курячий окіст)
  • картопля- 3-4 шт.
  • вода
  • сіль - на смак
  • свіжий кріп

Для галушок "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська бере:

  • яйце - 1 шт.
  • сметана - 50 г
  • борошно - 60 г
  • сіль - на смак

Горох "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська з вечора замочує в холодній воді, а вранці його готує – тоді він ідеально розвариться.

Попередньо підготований горох заливаємо холодною водою, додаємо цілу очищену морквину, а також сіль. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння та варимо на малому вогні, збираючи піну.

Далі додаємо або нарізані реберця, або нарізаний невеликими шматочками окіст. Також додаємо дрібно нарізану цибулю та варимо протягом 30-40 хвилин. Після цього "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська додає в суп картоплю та варить до її готовності. Відварену моркву дістаємо, натираємо на дрібній тертці та повертаємо в суп.

Щоб приготувати галушки, "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська просто змішує яйце зі сметаною, борошно і сіллю, а потім маленькою ложкою поступово додає тісто в суп. Варимо буквально 2-3 хвилини, щоб всі галушки спливли. У кінці додаємо дрібно нарізаний кріп і за необхідності доводимо до смаку сіллю.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Школьники будут изучать современные песни на уроках литературы: "Стефанию" должны знать наизусть

Получить нельзя отнять: ВПЛ назвали условия для оформления субсидии на отопительный сезон

Медовик с ягодами: "Мастер Шеф" рассказал, как сделать торт с насыщенным медовым вкусом

Melovin залез в ванну голышом, и принялся позировать: красоту не скрыла даже пена

Синоптики предупредили о заливах арктического воздуха: объявлено, чего ждать от погоды

На уроки после воздушных тревог: стоит ли отправлять детей в школу – мнение эксперта

Какие цветы нужно сажать осенью: быстро приживутся и пышно зацветут весной

Откупиться не получится: антикоррупционные органы предстаили новый закон после скандала с предыдущим

Деньги на обучение: кто из школьников получит новую помощь

Рецепт оригинальной закуски из яиц от судьи "Мастер Шеф" Хименеса-Браво: просто и вкусно

Водителям готовят радикальные изменения: больше не будут выписывать мелкие штрафы – просто отберут права

Реформа ТЦК не отменит принудительную мобилизацию: украинцев и дальше будут паковать в бусики

Придется отдать 270 грн за кило: супермаркеты обновили цены на свиной ошеек, грудинку и шашлык

Эмоциональный подъем и финансовые вопросы: астрологический прогноз на 12 октября для всех знаков Зодиака

Почему 12 октября нельзя спрашивать "кто там?" и нужно бояться звездопадов: приметы и запреты на Андроника