Як приготувати фарширований перець: переможець "Мастер Шеф" дав покращений рецепт
Цього разу переможець сьомого сезону проєкту "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський у себе Instagram показав, як приготувати найсмачніші фаршировані перці.
"Фаршировані перці — це просто, швидко і смачно! Ідеальний рецепт, щоб здивувати всіх або потішити себе", – радить переможець "Мастер Шеф".
Для приготування фаршированих перців "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський бере:
- перець болгарський - 700 г
- гриби (будь-які) - 100 г
- булгур - 50 г
- цибуля ріпчаста - 1 шт. середнього розміру
- часник - 2 зуб.
- петрушка - 60 г
- коріандр мелений - 1 ч.л.
- фарш курячий - 400 г
- мускатний горіх - 0,5 шт.
- лавровий лист - 3 шт.
- томати у власному соку - 400 г
- вершкове масло - 20 г
- олія - 30 г
- сіль і перець - за смаком
Гриби, цибулю та часник дрібно нарізаємо. На розігрітій пательні з вершковим маслом починаємо смажити цибулю, далі додаємо гриби та часник.
Обсмажені гриби з цибулею "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський додає до мʼясного фаршу. Також додаємо попередньо відварений булгур, дрібно нарізану петрушку, натертий мускатний горіх, коріандр, сіль, перець і перемішуємо все.
З перців видаляємо насіння та фаршируємо їх.
Для приготування соусу "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський викладає на пательню банку томатів у власному соку, додає лавровий лист, часник, сіль із перцем.
Викладаємо фаршировані перці в форму, зверху соус і відправляємо їх у розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 40 хвилин. Подавати фаршировані перці переможець "Мастер Шеф" радить зі сметаною.