Як приготувати ідеальний форшмак: господині поділилися секретами рецепту

Як приготувати ідеальний форшмак: господині поділилися секретами рецепту

Традиційно форшмак роблять з оселедця та додають хліб, цибулю, яйця, яблука та маргарин або вершкове масло.

Саме це інгредієнти для класичного форшмаку. Іноді форшмак роблять і з рубленого м’яса. Але у кожної господині чи господаря є свій улюблений рецепт форшмаку і свої секрети.

Фудблогерка і авторка сторінки з рецептами «Iriska_dimitrova» поділилася своїм дуже смачним варіантом приготування форшмаку.

Знадобляться такі інгредієнти: 300 г філе с/солоного оселедця, 2 варених яйця, 0,5 цибулини, 1 маленьке кисле яблуко, 70г розм‘якшеного вершкового масла, сіль, перець за смаком, 0,5-1 ч л соку лимона.

Як приготувати ідеальний форшмак.

Крок перший у приготуванні форшмаку - філе оселедця дрібно рубимо ножем.

Наступний крок - варені яйця і яблуко натираємо на дрібній терці, цибулю дрібно ріжемо ножем. Всі інгредієнти перекладаємо в миску, додаємо лимонний сік, вершкове масло, сіль і перець.

«Добре перемішуємо і подаємо з підсушеним темним хлібом», - порадила фудблогерка.

Як приготувати ідеальний форшмак.

За словами кулінара, в класичному рецепті форшмак також додається невелика кількість розмоченого білого хліба.

Підписники фудблогерки у свою чергу теж захотіли поділитися своїми уподобаннями у приготуванні форшмаку:

«Форшмак - то любов! Але я не люблю там яблуко і додаю одеський рогалик , вимочений у молоці»,

«Робила так зі шпротами, але без яблука. Теж смачно»,

«В моїй родині була інша версія, простіше. Варена " в мундирі" картопля+ цибуля+ оселедець перекручувалися у м'ясорубці , потім додавалося трохи олії. І все, вуаля! Також дуже смачно»,

Як приготувати ідеальний форшмак.

«У кожній єврейській родині свій рецепт форшмакку. Єдине, що вони точно не додають молочні продукти. Навіть у холодильнику не лежать такі продукти на одній полиці»,

«А якщо додати туди 1 пасеровану цибулинку... буде, ну, дуууже смачно»,

«Тільки так і готую. Тільки яблуко також дрібненько нарізаю, тепер буду терти.
Ще додаю трохи запашної соняшникової олії».

"Мастер Шеф" Ярославський показав, як приготувати найсмачніший форшмак: божественна закуска.

Як приготувати справжній одеський форшмак із оселедця: знаменитий рецепт.

Оля Полякова розкрила рецепт сніданку, який стане улюбленим.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Зупинка бронювання загрожує зупинкою промисловим підприємствам - «Укрцемент»

"Тебе пер**бать, я пер**бу...": підполковник ТЦК Олександр Товстий жорстко принизив пораненого фронтовика

Нардеп від "Слуги народу" прокоментував слова Залужного щодо мобілізації жінок

Орбан розкритикував "план перемоги" Зеленського та висунув свій варіант

Напали та намагалися перекинути авто: жінки налетіли на працівників ТЦК, у Нацполіції відреагували

Зима без централізованого опалення: влада відмовляється ремонтувати теплотраси

Україна має право стати ядерною державою: мережу вразив крик душі відомого військового

5 медзакладів Полтави отримали гуманітарну допомогу від благодійного фонду молодіжної ініціативи "Надія"

Катався на велосипеді та шпигував за оборонцями Куп’янська: агента РФ підозрюють за двома статтями

Держфінмоніторинг забезпечує підготовку до чергового засідання FATF

Чи вистачить українцям газу взимку: в “Нафтогазі” зробили важливу заяву

Справжні перфекціоністи: астрологи назвали знаки Зодіаку, які намагаються бути ідеальними

Роспропаганда запустила фейк про ТЦК від імені платформи UNITED24

Переправленням ухилянтів за кордон займаються "кримінальні авторитети":затримано ще одного

Багато країн починають підвищувати витрати на оборону та безпеку: тривожні прогнози від МВФ