Як приготувати ідеальний форшмак: господині поділилися секретами рецепту

Як приготувати ідеальний форшмак: господині поділилися секретами рецепту

Традиційно форшмак роблять з оселедця та додають хліб, цибулю, яйця, яблука та маргарин або вершкове масло.

Саме це інгредієнти для класичного форшмаку. Іноді форшмак роблять і з рубленого м’яса. Але у кожної господині чи господаря є свій улюблений рецепт форшмаку і свої секрети.

Фудблогерка і авторка сторінки з рецептами «Iriska_dimitrova» поділилася своїм дуже смачним варіантом приготування форшмаку.

Знадобляться такі інгредієнти: 300 г філе с/солоного оселедця, 2 варених яйця, 0,5 цибулини, 1 маленьке кисле яблуко, 70г розм‘якшеного вершкового масла, сіль, перець за смаком, 0,5-1 ч л соку лимона.

Як приготувати ідеальний форшмак.

Крок перший у приготуванні форшмаку - філе оселедця дрібно рубимо ножем.

Наступний крок - варені яйця і яблуко натираємо на дрібній терці, цибулю дрібно ріжемо ножем. Всі інгредієнти перекладаємо в миску, додаємо лимонний сік, вершкове масло, сіль і перець.

«Добре перемішуємо і подаємо з підсушеним темним хлібом», - порадила фудблогерка.

Як приготувати ідеальний форшмак.

За словами кулінара, в класичному рецепті форшмак також додається невелика кількість розмоченого білого хліба.

Підписники фудблогерки у свою чергу теж захотіли поділитися своїми уподобаннями у приготуванні форшмаку:

«Форшмак - то любов! Але я не люблю там яблуко і додаю одеський рогалик , вимочений у молоці»,

«Робила так зі шпротами, але без яблука. Теж смачно»,

«В моїй родині була інша версія, простіше. Варена " в мундирі" картопля+ цибуля+ оселедець перекручувалися у м'ясорубці , потім додавалося трохи олії. І все, вуаля! Також дуже смачно»,

Як приготувати ідеальний форшмак.

«У кожній єврейській родині свій рецепт форшмакку. Єдине, що вони точно не додають молочні продукти. Навіть у холодильнику не лежать такі продукти на одній полиці»,

«А якщо додати туди 1 пасеровану цибулинку... буде, ну, дуууже смачно»,

«Тільки так і готую. Тільки яблуко також дрібненько нарізаю, тепер буду терти.
Ще додаю трохи запашної соняшникової олії».

"Мастер Шеф" Ярославський показав, як приготувати найсмачніший форшмак: божественна закуска.

Як приготувати справжній одеський форшмак із оселедця: знаменитий рецепт.

Оля Полякова розкрила рецепт сніданку, який стане улюбленим.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ