Як приготувати ідеальний форшмак: господині поділилися секретами рецепту

Як приготувати ідеальний форшмак: господині поділилися секретами рецепту

Традиційно форшмак роблять з оселедця та додають хліб, цибулю, яйця, яблука та маргарин або вершкове масло.

Саме це інгредієнти для класичного форшмаку. Іноді форшмак роблять і з рубленого м’яса. Але у кожної господині чи господаря є свій улюблений рецепт форшмаку і свої секрети.

Фудблогерка і авторка сторінки з рецептами «Iriska_dimitrova» поділилася своїм дуже смачним варіантом приготування форшмаку.

Знадобляться такі інгредієнти: 300 г філе с/солоного оселедця, 2 варених яйця, 0,5 цибулини, 1 маленьке кисле яблуко, 70г розм‘якшеного вершкового масла, сіль, перець за смаком, 0,5-1 ч л соку лимона.

Як приготувати ідеальний форшмак.

Крок перший у приготуванні форшмаку - філе оселедця дрібно рубимо ножем.

Наступний крок - варені яйця і яблуко натираємо на дрібній терці, цибулю дрібно ріжемо ножем. Всі інгредієнти перекладаємо в миску, додаємо лимонний сік, вершкове масло, сіль і перець.

«Добре перемішуємо і подаємо з підсушеним темним хлібом», - порадила фудблогерка.

Як приготувати ідеальний форшмак.

За словами кулінара, в класичному рецепті форшмак також додається невелика кількість розмоченого білого хліба.

Підписники фудблогерки у свою чергу теж захотіли поділитися своїми уподобаннями у приготуванні форшмаку:

«Форшмак - то любов! Але я не люблю там яблуко і додаю одеський рогалик , вимочений у молоці»,

«Робила так зі шпротами, але без яблука. Теж смачно»,

«В моїй родині була інша версія, простіше. Варена " в мундирі" картопля+ цибуля+ оселедець перекручувалися у м'ясорубці , потім додавалося трохи олії. І все, вуаля! Також дуже смачно»,

Як приготувати ідеальний форшмак.

«У кожній єврейській родині свій рецепт форшмакку. Єдине, що вони точно не додають молочні продукти. Навіть у холодильнику не лежать такі продукти на одній полиці»,

«А якщо додати туди 1 пасеровану цибулинку... буде, ну, дуууже смачно»,

«Тільки так і готую. Тільки яблуко також дрібненько нарізаю, тепер буду терти.
Ще додаю трохи запашної соняшникової олії».

"Мастер Шеф" Ярославський показав, як приготувати найсмачніший форшмак: божественна закуска.

Як приготувати справжній одеський форшмак із оселедця: знаменитий рецепт.

Оля Полякова розкрила рецепт сніданку, який стане улюбленим.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Стало известно, когда Россия может начать новое наступление

ПриватБанк удвоит выгоду от "Национального кэшбека"

Как защитить свой огород и сад от птиц осенью: лучшие способы от специалистов

«Выдали билет на концерт Кобзона»: в оккупированном Луганске взорвалось авто

Фестиваль будущих игр в Steam принесет тонны бесплатных демо: удивительные игры с украинской локализацией

В Украине будет много солнца: синоптик назвала дату чудесного потепления

Реформа МСЭК: как преодолеть торговлю инвалидностью и избежать взяточничества и бюрократии – советы от адвоката

Не будут служить при определенных условиях: в ТЦК напомнили о требовании к военнообязанным

Свет и газ: каких изменений ожидать в платежках с ноября

Си Цзиньпин посетит БРИКС в РФ, чтобы «открыть новую эру единства»

"Вы уже трупы": ВСУ перехватили приказ окупантов расстреливать своих же военных

Выплата не менее 5 048 гривен: кто из пожилых людей может рассчитывать на увеличение пенсии

Уже готовят: северокорейских солдат сняли на видео на полигоне в РФ

Доктор Комаровский рассказал, почему дрожат руки: причины и методы помощи

Украинская активистка "спрогнозировала" страшную судьбу для скандального журналиста Bild